Uitgebreid autowascentrum

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto of bus te wassen! Stofzuigen is ook mogelijk.

Professionele experts staan klaar

Wij kunnen het reinigen van het interieur van uw auto, bus of bedrijfswagen compleet uit handen nemen!

Bespaar eenvoudig tijd & geld

Een handige punten spaarpas of prepaid wassen met korting? Vraag nu je Waspas, Spaarpas of Giftcard aan!

Uitgebreid assortiment thuis bezorgd!

Neem eens een kijkje in onze webshop waar wij een groot assortiment producten aanbieden!

We zijn toegewijd aan het leveren van service van de beste kwaliteit!

Tom's Carwash, de autowasstraat van Venlo en omstreken.

Wilt uw de auto wassen in Venlo? Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto (personenwagen) eens goed door een professionele medewerker te laten wassen. Onze nieuwe moderne kettingwasstraat, is een geheel automatische wasstraat die uw auto in topconditie houdt. Onze wasstraat is gelegen naast het Tref Center Venlo en daardoor makkelijk vanuit iedere hoek te bereiken.

In onze automatische kettingwasstraat kunnen wij vrijwel alle soorten brandstof auto’s (zowel geschakeld als automaat), elektrische auto’s, SUV’s met reserveband aan achterzijde, kleine bestelauto’s tot een maximale hoogte van 2,25 meter wassen.

Schoonmaakmogelijkheden die aan uw behoeften voldoen

Onze professionele autowas- en autoreinigingsdiensten

Uitgebreid autowascentrum

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto of bus te wassen! Stofzuigen is ook mogelijk.

Verschillende waspassen

Een ideaal geschenk. Een handige spaarpas of prepaid wassen met korting? Het is allemaal mogeliijk bij Tom’s Carwash!

Professionele reiniging

Wij kunnen het reinigen van het interieur van uw auto, bus of bedrijfswagen compleet uit handen nemen!

Onze Tectyl behandelingen

In 1982 is Tom’s Carwash begonnen als tectylspecialist. Tom Aquina kan terugkijken op 40 jaar ervaring op het gebied van tectylbehandelingen van personenauto’s en bestelwagens.

Zakelijke mogelijkheden

Wij bieden uiteenlopende zakelijke mogelijkheden aan voor uw (bedrijfs)wagens. Zoals haal en breng service, showroomklaar of wassen op rekening.

Informatie over Tom's Carwash

Maak kennis met het team van Tom’s Carwash! Een hecht familiebedrij. Van origine lag de focus voornamelijk op het tectyleren van voertuigen. En stapje voor stapje werd dit uitgebreid met het reinigen van vrachtwagens.

Autowasstraat met meer dan 40 jaar ervaring!

Maak kennis met het team van Tom’s Carwash! Een hecht familiebedrijf. Wist je dat we al sinds 1982 actief zijn? Van origine lag de focus voornamelijk op het tectyleren van voertuigen. En stapje voor stapje werd dit uitgebreid met het reinigen van vrachtwagens. Daarna kwamen er autodealers bij. En nu doen we bijna alles op het gebied van autoreiniging, anti-roest behandelingen, groot zelfwascentrum, twee bediende wasstraten, grote shop met ruim 700 artikelen en een online shop.

Autowastarieven

Buswastarieven

Reviews over onze passie

Wat onze klanten zeggen:

Roy Hegger
Lees verder
Tom's Carwash is echt een aanrader! Het personeel is vriendelijk en denkt met je mee. Zo zullen ze jou als klant niet zomaar het duurste product of het duurste wasprogramma proberen te verkopen, maar denken ze echt mee in de behoefte die jij als klant hebt. De kwaliteit van de wasbeurten is echt goed. Je auto wordt eerst netjes voorgewassen en gaat daarna pas door de wasstraat. Mijn ervaring leert, dat je er ook voor andere vragen prima terecht kunt. Zo heb ik wat schade opgelopen aan de lak op mijn voorbumper, waarbij Tom (de eigenaar) mij prima heeft kunnen adviseren. Top bedrijf met een hoge servicegerichte dienstverlening.
Nataschova
Lees verder
Heb mijn auto hier laten wassen en spullen via de webshop besteld. Ik kan deze locatie alleen maar aanraden, auto is super schoon plus hele vriendelijke mensen. Ik zal hier zeker terug komen!! Ook mijn bestelling via de webshop is heel snel en netjes aangekomen.
Andre de Pop
Lees verder
Mijn auto hier met de hand laten wassen van binnen en van buiten. Ik kreeg de auto terug en hij zag er net uit als in de showroom!! daarnaast ook vaker gewoon in de carwash geweest en daar was ook altijd een top service en de auto mooi schoon. Alles is er goed geregeld.
Timo Fuss
Lees verder
Super wasmachine om jezelf te wassen. Prijs / prestatie is absoluut correct. Hier kun je nog steeds goed en goedkoop carwashen voor zijn geld. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Jimmy
Lees verder
Super wasplaats kan mijn complete auto inclusief krachtschuim en alle toeters en bellen wassen voor maar liefst € 7 omdat je in Duitsland gemakkelijk twee keer zou moeten betalen. het enige nadeel wat er is, is de normale carwash of de oude nylonborstels hier die je langzaam opnieuw moet bijwerken.