Autobedrijven

Verkoopproces perfectioneren

Een (nieuwe of gebruikte) auto afleveren is geen sinecure. De auto wordt aan de binnen en buitenkant zeer kritisch bekeken door de koper, familie, vrienden en bekenden. Vol trots zal de koper vertellen over het verkoopproces, het geluk dat hij had met de inruil en het feit dat het een actiemodel betrof met het meest uitgebreide accessoirepakket. Stelt u zich eens voor dat er oneffenheden gevonden worden… De gesprekken zullen weldra een andere wending gaan aannemen.

Nauwkeurig

Een auto die door Tom’s Carwash behandeld is, wordt tijdens het poetsen ook zeer nauwkeurig bekeken. Eventuele lichte krasjes worden zoveel als mogelijk bijgewerkt zodat een auto afgeleverd kan worden die er echt als nieuw uitziet. Zelfs een auto die de nodige kilometers gemaakt heeft, kan na een behandeling bij Tom’s Carwash vol trots getoond worden in de showroom.

Afspraken

Autobedrijven kunnen met Tom’s Carwash afspraken maken over de inhoud van deze behandelingen en de daaraan gekoppelde prijzen. Ook kan geregeld worden dat de auto gehaald en gebracht wordt.

Vrachtwagens en bestelwagens

Tom’s Carwash is compleet uitgerust om vrachtwagens en bestelwagens van binnen en buiten te behandelen. De werkplaats van Tom’s Carwash is absoluut groot en hoog genoeg. Ook heeft Tom’s Carwash alle benodigde equipment voorhanden

Demonstratiewagen beurzen

Tevens kunnen wij op locatie uw beurspresentatie perfectioneren. Wij hebben de mogelijkheid om op de stand uw auto te voorzien van net dat beetje extra glans.

Industrieterrein

Het feit dat Tom’s Carwash gelegen is op Businesspark Noorderpoort komt de bereikbaarheid voor vrachtwagens alleen maar ten goede. Kortom, Tom’s Carwash is uw partner wanneer het gaat om cosmetische behandelingen van uw wagenpark.

 

Maak een afspraak voor het poetsen van de binnen- en buitenkant van uw auto, bus en vrachtauto.