Autowasproducten nu met hoge kortingen tijdens Black Friday!

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Black Friday in de webshop van Tom’s Carwash. Bestel nu met 20% korting al je producten voor je auto zelf te wassen! Gebruik de code: 2021BLACKFRIDAY Het weekend van donderdag 25 november tot en met maandag 29 november 2021 zijn onze Black Friday acties geldig. Lees hier alle informatie en shop al je Black Friday weekend deals!

Maar welke producten heb je nu nodig voor autowassen? Bij Tom’s Carwash hebben wij inmiddels al ruim 40 jaar ervaring opgedaan met diverse autopoetsproducten. En natuurlijk willen wij deze kennis graag met je delen! Je auto zelf wassen doe je in een aantal stappen:

  1. Voorreinigen
  2. Auto wassen met de hand
  3. Drogen
  4. Nabehandeling

1.Voorreinigen van de autolak

Voordat de auto daadwerkelijk gewassen gaat worden is het belangrijk om te starten met voorreinigen. Hete grove vuil wordt dan van de auto verwijdert. De producten die wij je adviseren hiervoor te gebruiken zijn de Exterior Multi Cleaner van Cartec. Heb jij veel vliegen op de lak dan mag de Anti Insect van Kenotek niet ontbreken in je zelfwaspakket!

Tijdens het voorreinigen worden ook meteen de velgen gereinigd. Heb je lichtmetalen velgen kies dan voor een PH-neutrale velgenreiniger bijvoorbeeld de Wheel Cleaner Ultra van Kenotek. Niet schrikken de vervuiling op je velg kleurt paars maar weet je wel meteen dat hij goed zijn werk doet! Voor normale velgen en wieldoppen is de Wheel Cleaner van Kenotek geschikt. Dan nog een spons en een velgenborstel en dan ben je helemaal klaar voor het wassen van je velgen.

Bestel nu met 20% korting al je producten voor je auto voor te reinigen! Gebruik de code: 2021BLACKFRIDAY

2. Auto wassen met de hand

Na het voorwassen van je auto is het tijd om het statische vuil van je auto te wassen. Dit kan alleen door wrijving verwijdert worden. Vul dus je emmer met een fijne shampoo, water en kies voor een spons of washandschoen om het statische vuil weg te wassen. Je kunt kiezen voor de 1-emmer wastechniek of de 2-emmer wastechniek. Zelf vinden wij de emmers van Cartec met Dirt Lock vuilzeef (vuilgrid) erg fijn in gebruik. Door een vuilzeef in je emmer te plaatsen kan zand niet terug terecht komen in je sponzen en doeken doordat de grid het tegenhoudt. Gebruik voor het onderste gedeelte van de lak een losse microvezeldoek.

Bestel nu met 20% korting al je producten voor je auto met de hand te wassen! Gebruik de code: 2021BLACKFRIDAY

3. Drogen autolak

Nadat je de auto helemaal hebt gewassen is het van belang dat je hem ook goed droogmaakt. In het water kan nog kalk zitten en daardoor droogt de auto niet vlekvrij op. Maak na je zelfwasbeurt de auto droog met een zeem of een microvezeldoek.

Bestel nu met 20% korting al je producten voor je auto droog te maken! Gebruik de code: 2021BLACKFRIDAY

4. Nabehandeling autolak

Heb je de auto helemaal gewassen en gedroogd verzorg je lak dan met een quick spray wax zoals bijvoorbeeld de Fast Glaze van Cartec. Spray de Glaze op de lak en wrijf droog met een microvezeldoek. Doe dit het beste vlak voor vlak. Eens in de 4-6 maanden is het belangrijk om de auto in de wax te zetten. Hiervoor is bijvoorbeeld de Cartec Easy Wax Polish een fijne wax.

We geven je ook al een kleine tip voor snel een frisse geur aan je interieur te geven! De Blast Ruby van Autosmart is weer terug van weggeweest. Tijdens het 40-jarig jubileum van Autosmart is deze uitgebracht als Limited Edition. De geur bleek echter zo populair dat hij nu deze maand is geherintroduceerd door Autosmart. 

Bestel nu met 20% korting al je producten voor je auto na het wassen te behandelen! Gebruik de code: 2021BLACKFRIDAY

In Toms Webshop vindt je, naast alle bovengenoemde producten, nog honderden andere producten. Van reinigings- tot onderhoudsproducten en van accessoires tot luchtverfrissers. Onze webshop kent een aanbod van diverse merken die samen een breed productassortiment vormen. Zo zijn er merken die zich specialiseren in producten voor het interieur of exterieur van uw auto, maar ook zijn er merken die met hun productaanbod inspelen op bepaalde seizoenstijden. Onderstaand zijn drie populaire categorieën benoemd. Bestel nu met 20% korting deze producten! Gebruik de code: 2021BLACKFRIDAY