Bekleding reinigen

Vlekken in de bekleding van je auto! Een grote nachtmerrie van vele autoliefhebbers.

Bekleding reinigen

Vlekken in de bekleding van je auto! Een grote nachtmerrie van vele autoliefhebbers. Niet alleen de buitenkant van de auto verdient aandacht. Ook de bekleding verdiend zo nu en dan wat extra aandacht. Één van de lastigste dingen daarbij zijn vlekken. Hoe krijg je vlekken uit de auto bekleding?

Complete interieur vs.
bekleding reinigen

Je bent nog zo zuinig op de bekleding van je auto. Maar plots gebeurd het! Een vlek in je autobekleding. Veroorzaakt door jezelf of door een passagier die je meeneemt in je auto. Naast onze complete interieurreiniging bieden wij daarom ook een wat compactere variant aan. Bij de optie bekleding reinigen kies je voor een losse stoel of alle stoelen en/of  achterbank. Daarnaast kunnen wij ook een geurbehandeling uitvoeren, waardoor muffe geuren uit uw auto verdwijnen en deze weer als nieuw ruikt.

Wat moet ik doen met braaksel, melk of poep op mijn autobekleding?

Indien er een ongelukje in de auto gebeurd met bijvoorbeeld overgeven, melkproducten of ontlasting is snelle actie vereist. Maak zo snel mogelijk een afspraak indien er bovenstaande incidenten hebben plaatsgevonden in je auto. Hoe langer een dergelijke vervuiling in de auto blijft hoe moeilijker het wordt om het volledig weg te krijgen. De zuren in braaksel kunnen bijvoorbeeld schade toebrengen aan het interieur. Om deze vervuilingen te bestrijden maken wij gebruik van stoomreiniging en/of shamponeren van de bekleding.

Professionele autowas en detailleringsdiensten

Bij bekleding reinigen doen we uitsluitend de stoelen en achterbank reinigen. Ben jij toch op zoek naar een complete interieurreiniging van je auto? Kijk dan eens bij interieurreiniging en geurbehandeling voor meer informatie.

Hoe schimmel voorkomen in de autobekleding?

Voorkom dan dat vochtige kleding en dergelijke in de auto blijft liggen. Probeer zo min mogelijk met vochtige spullen als kleding, schoenen, paraplu’s, enzovoorts de auto in te stappen. Het vocht dat je de auto inbrengt, slaat al snel op de ruiten. Besluit je wel met een ‘nat pak’ achter het stuur te kruipen? Voorkom dan dat vochtige kleding en dergelijke in de auto blijft liggen. En voorkom zo het ontstaan van schimmel in je auto. Heb je helaas toch schimmel in je auto gekregen ook dit kunnen wij met een specialistische behandeling verwijderen.

Bekleding reinigen & geurbehandeling

Wil je de zure geur van bijvoorbeeld braaksel of melkproducten nog extra bestrijden (altijd i.c.m. interieur reinigen of bekleding reinigen)? Kies er dan voor om het bekleding reinigen te combineren met een geurbehandeling. Meer informatie over onze geurbehandeling kun je hier lezen.

Na het reinigen van de bekleding plaatsen wij een hete lucht kachel in het voertuig. Het voertuig is aan het einde van de behandeling dus altijd droog. Ook kunnen wij dan ook meteen kijken of alle vlek goed zijn weggegaan.