Carwash

Topconditie

Er zijn maar liefst acht “doe het zelf” wasboxen ,één Twin-Borstelwas-installatie en één kettingwasstraat. De kettingwasstraat biedt tevens te mogelijk om te kiezen voor bodemreiniging. De installatie is ontwikkeld op basis van milieuvriendelijk waterbeheer.

Uw auto wordt handmatig door een medewerker van Tom’s Carwash voorgewassen!

De wasstraat is bestemd voor:

Mogelijkheden “doe het zelf” wasboxen

Milieu

Bij Tom’s Carwash wordt terdege rekening gehouden met het milieu. De gebruikte shampoos en waxen ontzien het milieu en de hoeveelheid water die tijdens een wasbeurt wordt gebruikt, wordt beperkt door een effectieve verneveling met het hoogste schoonmaakeffect.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren de volgende zakelijke betaalmiddelen:

TRAVIS Road Services

Sinds een aantal jaar werken wij al samen met AVJT road services voor snelle en cashloze wassingen voor bedrijfswagens. Kort geleden is AVJT Road services een onderdeel geworden van TRAVIS Road Services. Na deze wijziging hebben wij nu ook onze samenwerking met TRAVIS vernieuwd! Door  middel van een card-reader kunnen wij nu eenvoudig en snel de euroShell kaarten scannen. Voorheen hadden wij een keuze uit een beperkt aantal wasbeurten. Vanaf heden kan er echter voor iedere wasbeurt gekozen worden die wij aanbieden in ons assortiment.

Bent u ook aangesloten bij het platform van TRAVIS Road Services? Dan kunt u ook bij ons terecht met uw euroShell Card, AVJT pas en TRAVIS Direct. Heel gemakkelijk zonder cash! Via TRAVIS kunt u bij ons uw bestel- en personenauto’s gecontroleerd laten wassen. De wasprogramma’s worden achteraf via één volledig gespecificeerde factuur door TRAVIS bij u in rekening gebracht. Tevens kunt u de maximale wasfrequentie per voertuig instellen.

Bij ons kunt u dus niet alleen terecht voor uw personenwagen maar ook voor uw bestelwagen met of zonder imperiaal. Naast onze kettingwasstraat voor personenwagens beschikken wij namelijk ook over een roll-over wasstraat. Bij deze wasstraat kunnen wij bestelwagens wassen met een maximale hoogte van 3.02 meter. Heeft u een imperial, zwaailicht of andere opgebouwde onderdelen op uw bus? Geen probleem voor ons. Wij kunnen onze wasstraat handmatig bijsturen en bij ons betaald u hiervoor niet extra!

Goed nieuws! Onlangs heeft TRAVIS de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract met LogPay Financial Services. LogPay versterkt onder andere de LogPay Card voor transporteurs: een betaalkaart om in heel Europa “cashless” te betalen voor brandstof en diensten zoals tolheffing. Dankzij de samenwerking tussen LogPay en TRAVIS, kan de LogPay Card vanaf nu ook worden gebruikt om voor de diensten in het TRAVIS-netwerk te betalen.

Voordelen TRAVIS

Bezoek onze virtuele wasstraat