Complete reiniging

Auto make-up behandeling, reconditionering, car detailing, showroom klaarmaken tal van benamingen zijn er voor een uitgebreide schoonmaakbeurt van uw auto.

Complete reiniging

Auto make-up behandeling, reconditionering, car detailing, showroom klaarmaken tal van benamingen zijn er voor een uitgebreide schoonmaakbeurt van uw auto. Het zijn verzamelnamen voor het uitgebreid wassen, kleien, polijsten, poetsen en waxen van uw kostbare auto. Interieur en exterieur worden gereinigd en behandeld. Graag adviseren en stellen wij met uw samen een onderhoudspakket samen om het “New Car”-gevoel te verlengen. Na de professionele behandeling kunt u uw auto weer veel beter zelf bijhouden. Tevens is uit onderzoek gebleken dat u de inruilwaarde van uw “oude” auto behoorlijk kunt verhogen.

Reconditionering van een gebruikte auto gebeurt als volgt

1. Voorbewerken

2. Interieur

3. Exterieur

Extra opties

Niet onbelangrijk

Onderstaand een opsomming van diensten die wij i.c.m. een complete reiniging kunnen doen of die los geboekt kunnen worden.

Wat is polijsten?

Uw auto polijsten betekent dat de oppervlakte van de lak, glad en glanzend wordt gemaakt waardoor een sterk spiegelend effect optreedt. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de motorkap of andere delen van de auto te laten polijsten. Kleine ondiepe krassen worden door polijsten ook verwijderd. Rijd even naar Tom’s Carwash en vraag vrijblijvend om advies!

Interieur reinigen

Het interieur van een auto bestaat uit veel verschillende materialen: bekleding (stof/leder), zacht of hard kunststof, matte en/of glanzende materialen, lak en glas. Wanneer het interieur gereinigd wordt, wilt u liefst dat het interieur lange tijd schoon en fris blijft. Een professionele interieurreiniging bij Tom’s Carwash brengt het interieur van uw auto weer in showroomconditie.

 

Tevens is het ook mogelijk om alleen de bekleding van de auto te laten reinigen of zelfs een losse stoel. Ook vlekken en/of geuren zoals poep, urine, frituurvet, inbraaksporen, brandsporen, brandlucht, benzine, olie verhelpen wij vakkundig.

Geurbehandeling

Even sprayen met een lekker geurtje is een tijdelijke oplossing. Wilt u daadwerkelijk afrekenen met de geuroverlast in uw auto, dan adviseren wij u om te kiezen voor een professionele geurbehandeling bij Tom’s Carwash waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale apparatuur die alle plekken bereikt waar u zelf niet of moeilijk kunt bereiken zoals achter het dashboard en het inwendig gedeelte van het ventilatiesysteem. Deze methode pakt het probleem bij de wortel aan en neutraliseert geur effectief.

 

Geuren die wij kunnen aanpakken zijn sigarettenrook, transpiratiegeur, lucht van huisdieren, melkzuur, benzinelucht, brand, bederf, ontbinding, verf of lijmlucht. Deze stank is vaak erg hardnekkig en moeilijk met een gewone reiniging te verwijderen. De geurbehandeling is eveneens geschikt voor uw caravan, camper, bestelwagen of vrachtwagen.

Waxguard lakverzegeling

Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. WaxGuard vormt een diamant harde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en de kleur dieper. Nadat uw auto een WaxGuard behandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs 3 jaar schriftelijke garantie op glans en kleur. Op een auto ouder dan een half jaar is deze garantie 18 maanden.

Professionele autowas en detailleringsdiensten

Liever alleen het interieur van de auto eens goed aanpakken? Kies dan voor een interieurreiniging.

Krassen verwijderen vanaf € 25,-

Vandalisme krassen, krassen van takken of bomen, net dat paaltje of een ongelukje met kinderfiets of winkelwagentje zijn voorbeelden van het ontstaan van ontsierende krassen in uw auto. Krasverwijdering zonder spuitwerk oftewel krassen verwijderen voor een klein budget is de oplossing. Vaak kunnen krassen door middel van polijsten verdwijnen of een stuk minder zichtbaar worden. Spuitwerk kost bij een traditionele schadehersteller vele honderden tot duizenden euro’s. In veel gevallen kunnen krassen voor 90 tot 100% hersteld worden en dit voor een fractie van de kosten van regulier spuitwerk.

 

Hoe weet ik of krasverwijdering zonder spuitwerk mogelijk is? Indien de witte onderlaag goed zichtbaar is en/of u de kras goed voelt zitten en u er met de nagel in kunt dan is krasverwijdering zonder spuitwerk wellicht onmogelijk. Dit komt doordat de kras te diep is. U bent altijd bij ons welkom om de kras te laten beoordelen.

Koplampen polijsten vanaf € 32,50 per koplamp

In de loop der jaren geven koplampen minder licht door omdat ze verweren door de zon en bekrast raken wat het lichtbeeld verstoort. Het kan voorkomen dat in sommige gevallen de auto hierdoor niet door de jaarlijkse APK keuring komt.

 

Nieuwe koplampen laten plaatsen is een dure aangelegenheid, kies daarom voor de voordelige oplossing van Tom’s Carwash. Laat de levensduur door Tom’s Carwash verlengen door de koplampen vakkundig te laten polijsten. Hiervoor gebruiken wij een speciaal ontwikkelde koplamp herstelkit. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is eenvoudig en snel uit te voeren. De koplampen hoeven niet meer vervangen en gedemonteerd te worden.

Stickers en wrap verwijderen

Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden. Graag nemen wij dit tijdrovende klusje van uw over. Met behulp van diverse technieken verwijderen wij al ruim 30 jaar voertuigbelettering, carwrappings, bumperstickers enzovoorts.

 

Na het verwijderen van de belettering is het mogelijk dat de aftekening in de lak van de auto zichtbaar blijft. Als extra optie kunnen wij de auto polijsten om zo de kleur en glans verschillen in de lak te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Is uw auto ingepakt met carwrapfolie?

In de belettering en reclame is carwrapping een steeds vaker toegepaste techniek. De auto wordt gedeeltelijk of in sommige gevallen zelfs volledig ingepakt met een carwrap film. Wij verwijderen deze wrapfolie. Na de behandeling is het voertuig tevens vrij van lijmresten.

Automotor laten reinigen € 32,50

Laat uw motorblok en motorruimte vakkundig reinigen bij Tom’s Carwash. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van motors van auto’s en bedrijfswagen. Geniet langer van uw auto door regelmatig onderhoud te plegen.

 

Motorreinigen (risico opdrachtgever)

Teer op de lak verwijderen € 31,-

Door de vele wegwerkzaamheden in regio Venlo zitten er steeds meer voertuigen onder de teerneerslag. Op onderstaande afbeeldingen hebben we weergegeven hoe u de teer kunt herkennen. Vaak voelt deze ook plakkerig aan. Wij kunnen de teerneerslag voor u verwijderen!

Tom Aquina Autoreiniging voor:

Onze behandeling duren ongeveer één werkdag en gebeuren op afspraak. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, belettering, carwrapping, hars, roestneerslag, epoxy hars, spuitnevel, verf, etc.

teeraanslag auto verwijderen tom's carwash venlo

De behandeling duurt gemiddeld 1 dag. De auto dient om 8.15 afgeleverd te worden en is in de meeste gevallen klaar rond 17.00 uur. 

Na het reinigen van het interieur plaatsen wij een hete lucht kachel in het voertuig. De auto is aan het einde van de behandeling dus altijd droog.