Corona maatregelen

Wij zijn gewoon geopend! Onze carwash en het zelfwascentrum mogen vooralsnog geopend blijven. Je kunt je auto óf bus dus gewoon bij ons laten wassen. Ook onze winkel is inmiddels weer geopend. Meer hierover lees je bij punt 4 van de meest gestelde vragen. Via onze online webshop kun je ten alle tijden al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen.

Met in achtneming van de bekende maatregelen (mondkapje verplicht op en minimaal 1,5 meter afstand van een ander), kun je onze winkel betreden voor het afrekenen van een wasprogramma, product of het brengen/afhalen van een DHL/Homerr/Mondial Relay pakket. Wij willen je nadrukkelijk vragen om vooraf per mail of via de website van DHL, Homerr en Mondial Relay te controleren of je pakket bij ons aanwezig is. Kom niet zomaar binnen wandelen, maar probeer je reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken!

Wij begrijpen dat je met vragen zit, daarom hebben wij hier de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen. Staat je vraag er niet bij of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn gewoon geopend! Onze carwash en het zelfwascentrum mogen vooralsnog geopend blijven. Je kunt je auto óf bus dus gewoon bij ons laten wassen. Via onze online webshop kun je natuurlijk wel gewoon al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen.

Je kunt je DHL/Homerr/Mondial Relay pakketten gewoon bij ons blijven ophalen of retourneren! Je kunt dus, met in achtneming van de bekende maatregelen (mondkapje verplicht op en minimaal 1,5 meter afstand van een ander), onze winkel betreden voor het brengen of retourneren van een DHL/Homerr/Mondial Relay pakket.

Wij willen je nadrukkelijk vragen om vooraf per mail of via de website van DHL, Homerr of Mondial Relay te controleren of je pakket bij ons aanwezig is. Kom niet zomaar binnen wandelen, maar probeer je reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken!

Afhaalpunten round_pushpin
Sommige afhaalpunten zijn noodgedwongen gesloten. Houd daarom rekening met:

  • Ligt een pakket op een gesloten locatie? Dan gaat het pakket retour.
  • Is een pakket onderweg naar een gesloten locatie, dan probeert DHL het bij een ander punt af te geven. Lukt dat niet? Ook dan gaat het pakket retour.
  • Je kunt maximaal 25 pakketten per dag inleveren bij een regulier DHL punt om overbelasting te voorkomen. Wij zijn een XL DHL ServicePoint en bij ons mag je maximaal 100 pakketten per dag inleveren. Via de DHL servicepunt locator kan je binnenkort filteren op XL-punten.

Ja wij verkopen wél frisdrank en snoep. Deze producten vallen in de categorie eerste levensbehoeften en mogen wij vooralsnog blijven verkopen. 

Op dit moment verkopen wij niet alleen producten die noodzakelijk zijn voor het onderhoud van je auto (voertuig) en de veiligheid onderweg. Maar ook weer autogeurtjes en het volledige assortiment reinigingsproducten.

Winterartikelen
Ruitensproeiervloeistof, slotontdooier, ijskrabbers, anti condens doekjes, rubberstick, ruit-ontdooier, luchtontvochtiger en een anti-ijs deken.

Motor onderhoud
Motorolie, koelvloeistof en diverse toevoegingen voor de motor.

Glasreinigers
Voor een veiligere deelname aan het verkeer mogen wij ook reinigingsproducten, zoals glasreiniger, glass wipes en soortgelijke producten, blijven verkopen.

Via onze online webshop kun je natuurlijk wel gewoon al onze producten bestellen en thuis laten bezorgen.

website updates belangrijk nieuws tom's carwash venlo