DHL servicepoint Venlo voor al je retour en verzendpakketten

DHL Express ServicePoint

In het DHL Express ServicePoint Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL Express.

DHL Express Venlo

In het DHL Express ServicePoint Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL Express. In onze grote shop waarin wij tal van autoreinigingsproducten aanbieden zit tevens deze extra service van DHL. Wij zijn een DHL XL pakketpunt. Dit betekend dat wij grote aantallen pakketten mogen verwerken. Bij een regulier DHL pakketpunt is het maximum aantal pakjes 25 per klant. Bij ons is geen limiet gesteld. 

Naast een DHL Express ServicePoint hebben we nog een aantal andere pakketdiensten:

  • DHL Parcelshop
  • DPD Pakketpunt
  • Homerr Servicepunt
  • Mondial Relay afhaalpunt

Interesse in het verzenden van een pakket via DHL?

In het DHL Express ServicePoint Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL Express.

DHL Snel (Express) – Europese Unie en wereldwijd binnen 1-4 werkdagen

Met de Snel-service bezorgd DHL Express het pakket wereldwijd. In de Europese Unie binnen 1 tot 2 werkdagen. Daarbuiten is het pakket 2 tot 4 werkdagen onderweg. De Snel-service is altijd inclusief een handtekening van de ontvanger en is alleen online beschikbaar. Bij ons pakketpunt kunnen wij geen DHL Express labels aanmaken, inleveren is wel mogelijk. Heb je wel een label maar geen printer? Geen probleem wij bieden een printservice aan in onze parcelshop.

Pakket bij DHL Express ServicePoint afhalen

Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. DHL biedt de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.

Openingstijden DHL Express ServicePoint

Maandag t/m vrijdag:08:00 uur – 17:45 uur
Zaterdag:08:30 uur – 16:45 uur
Zondag:11:00 uur – 15:45 uur

Is je pakket niet meer te volgen via de Track & Trace code die je hebt gekregen van DHL Express? Wij hebben niet de mogelijkheid om dit voor je na te kijken. In verband met de privacywetgeving hebben wij geen toegang tot deze gegevens. Hiervoor dient altijd contact te worden opgenomen met de support afdeling van DHL Express. Uit eigen ervaring gaat contact met de support via chat het snelste en hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Je hebt pakketjes ingeleverd bij de DHL Express ServicePoint maar vervolgens geen bevestiging ontvangen. Je mail adres is ook afgegeven voor de bevestiging. Soms zit er in de aflevering van de e-mails een vertraging of is de bevestiging terechtgekomen in de spam-folder van je mailbox.

We krijgen weleens de vraag of wij deze bevestiging opnieuw kunnen verzenden. Helaas in verband met de privacy wetgeving kunnen wij geen mails opnieuw verzenden. En hebben wij ook geen inzicht in dergelijke gegevens. Uitsluitend DHL Express zelf heeft toegang tot deze gegevens. 

Hiervoor kun je dus het beste contact opnemen met DHL Express support. Uit eigen ervaring gaat het contact via chat het snelste.

De koerier komt de pakketjes in onze DHL Express parcelshop ophalen van maandag tot en met vrijdag. In het weekend komt er geen koerier. De pakketjes die dan aangeleverd worden gaan op maandag mee met de DHL Express koerier.

Ophaalmoment ma.-vr.: 16.00 uur

Wil je dus zeker weten dat je pakketje dezelfde dag meegaat? Hoe dan rekening met bovenstaande tijden. 

Bij DHL Express pakketjes is het noodzakelijk dat je een label moet printen en op je pakket moet plakken. Heb je thuis geen printer dan kunnen wij je vanaf nu hiermee helpen. We hebben onlangs een nieuwe service toegevoegd namelijk label printen voor €1,- Wil je gebruik maken van deze dienst vraag dit dan na bij één van onze collega’s. Zij zullen je een mailadres geven waar het pakketlabel heen gemaild mag worden.