DHL servicepoint Venlo voor al je retour en verzendpakketten

DHL ServicePoint

In de DHL Parcelshop Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL.

DHL parcelshop Venlo

In de DHL Parcelshop Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL. In onze grote shop waarin wij tal van autoreinigingsproducten aanbieden zit tevens deze extra service van DHL. Wij zijn een DHL XL pakketpunt. Dit betekend dat wij grote aantallen pakketten mogen verwerken. Bij een regulier DHL pakketpunt is het maximum aantal pakjes 25 per klant. Bij ons is geen limiet gesteld. De wachttijden zijn nu nog korter doordat wij sinds kort beschikken over een DHL Zelfscanzuil. Scan zelf je pakket in en leg het pakket op het rekje naar de scanzuil.

DHL Zelfscanzuil Venlo

Ook in onze shop heeft DHL de nieuwe DHL Zelfscan Zuil geplaatst. Op drukke momenten hoef je niet meer te wachten in de rij om je pakket(ten) af te geven. Kom je één of meerdere pakketten inleveren waar al een label opzit? Scan hem dan eenvoudig zelf in en voorkom lange wachttijden! Klik op het scherm op start. Neem de handscanner uit de houder en scan de barcode(s) van je pakket(ten). Meerdere pakketten kunnen gewoon achter elkaar door gescand worden. Het is niet nodig om steeds opnieuw het proces te doorlopen. Op de zuil zie je na het inscannen een overzicht van je ingescande pakjes. Staat alles erop? Controleer dan je e-mail adres of vul dit nog even in indien het niet vermeld staat. Klik op afronden en je bent helemaal klaar. Via je mail krijg je de bevestiging. Het pakket mah op het rek langs de zelfscan zuil gedeponeerd worden. 

PAKKET VERSTUREN – volgende werkdag bezorgd

Je pakket verzenden via DHL is heel eenvoudig: stel het pakket samen, schrijf een leuk berichtje voor de ontvanger en binnen een paar simpele stappen is je zending onderweg. Binnen Nederland vaak de volgende werkdag al bezorgd. Door heel Europa binnen 2 tot 5 dagen (DHL Snel). Online kun je via de website van DHL parcel snel en eenvoudig je verzendlabel klaarmaken. Print het verzendlabel uit en lever je pakket in bij onze DHL parcelshop.

Maak je je label thuis zelf klaar dan gelden de volgende tarieven. Verzenden van een DHL parcelshop naar DHL parcelshop kan al vanaf €2,95. Verzenden van een DHL servicepoint naar de ontvanger thuis kan al vanaf €4,45. Laat je je verzendlabel klaarmaken in onze DHL parcelshop dan komt er bovenop de reguliere tarieven nog een extra van €1,00 voor de service. Vanaf heden kunnen wij ook internationale pakketten klaarmaken bij ons servicepoint. Heb je geen fijne verzenddoos of tape? Geen zorgen in onze shop verkopen wij een kleine selectie verzenddozen. En een stukje tape is natuurlijk een stukje service die wij graag bieden.

Lever je je pakket op werkdagen in voor 16.00 uur dan gaat het gegarandeerd dezelfde dag nog mee met de DHL Koerier. Weten waar je pakket is gebleven? Check dan door middel van de track and trace code hier waar het pakket zich bevindt. Met het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. Via DHL krijg je een e-mail of sms zodra het pakket is bezorgd.

Sinds deze week toont DHL via de DHL ServicePoint locator hoe laat de bezorger pakjes op ons DHL punt afhaalt. Zo weet de verzender of het pakket diezelfde dag nog meegaat, of dat het pas de volgende dag wordt opgehaald door DHL. Dit schept een duidelijke verwachting bij de verzender, en voorkomt vragen. Win-win dus!

Alle overige informatie over het verzenden van je pakket kun je vinden op de site van DHL parcel.

Interesse in het verzenden van een pakket via DHL?

In de DHL Parcelshop Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL.

DHL APP – Consumenten app Mijn DHL

De nieuwe consumenten app Mijn DHL is er! DHL Parcel innoveert continue. Ook op het gebied van technologie. Om het ontvangen en verzenden van een pakje nog makkelijker te maken, is de Mijn DHL app te downloaden voor consumenten. In de app kan de consument pakjes volgen via track en trace, en de bezorging last minute wijzigen. Ook kan de consument zelf een pakket versturen, door een verzendlabel aan te maken via de app. DHL Parcelshops zijn via de app makkelijk te vinden. Benieuwd naar de app?

App Store: Mijn DHL voor iOS
Play Store: Mijn DHL voor Android

VERZEND VOORDELIGER – én groener!

In 2019 introduceerde DHL het brievenbuspakje voor €3,95. Nog voordeliger pakjes versturen met DHL met track and trace. Dit jaar verlaagd DHL de tarieven voor het verzenden van pakjes naar DHL Servicepoints. Voor die pakketjes profiteer je van de scherpste tarieven in Nederland. Hierdoor kan DHL het vervoer minimaliseren en maak jij een groene keuze. Waarom is dit een gigagroene keuze? De bezorger rijdt langs minder huizen én kan het pakje in één keer bezorgen. Jij als ontvanger kunt vervolgens zelf kiezen wanneer je je pakje komt ophalen. Onze parcelshop is gelegen op het industrieterrein Noorderpoort vlakbij het populaire winkelcentrum Tref Center. Parkeer je auto gratis in één van de parkeervakken en haal je pakketje af.

dhl parcelshop pakket groen verzenden venlo

PAKKET AFHALEN – koerier levert uiterlijk om 13.00 uur de pakketten aan

Ben je niet altijd thuis en wil je toch graag iets online bestellen? Laat je pakket dan bezorgen in onze DHL parcelshop en kom het ophalen op een voor jou geschikt moment. Zo loop je niet het risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket bij ons is aangekomen ontvang je een bericht. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs zoals paspoort, identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen als je je pakket komt afhalen. Bij Tom’s Carwash kun je 7 dagen per week je pakket ophalen. Onderstaand zie je onze openingstijden. Let op! Je pakket zal 7 dagen blijven liggen op ons DHL servicepoint. Na deze periode neemt de koerier het pakket weer mee en gaat het retour naar de verzender.

PAKKET AFHALEN – mag iemand anders mijn pakket afhalen?

Voor het ophalen van een pakket is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig. Er zijn webshops die het pakket vanaf het DHL punt alleen aan jou willen afgeven. Soms zijn deze pakjes extra verzekerd en is een handtekening van de originele ontvanger vereist. (I.v.m. Corona zetten wij op dit moment de handtekening voor je. Je leest dit in de e-mail over je bezorging. Kom dan gezellig zelf langs bij onze shop en krijg je het pakket op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Als bovenstaande niet in de e-mail staat vermeld dan mag iemand anders dan de ontvanger in de meeste gevallen het pakket afhalen, maar alleen met geldige legitimatie.

PAKKET AFHALEN – hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt bezorgd?

Met track en trace volg je je pakket binnen Nederland op de voet op elk moment van de dag. Klik hier om te bekijken waar je pakket nu is. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track and trace. Alleen voor brievenbuspakketten naar het buitenland is geen track en trace beschikbaar.

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. DHL Parcel stuurt je een e-mail of sms zodra je pakket is bezorgd. Wij kunnen telefonisch geen updates geven over de status van je pakket. Controleer dit zelf via de mail die je van de webshop hebt ontvangen of neem contact op met DHL. Dit kan via Facebook, Twitter of chatfunctie op de website van DHL. Op de handige support pagina van DHL zelf staat het antwoord op de meest gestelde vragen. Neem hier ook eens een kijkje of hier jouw probleem misschien tussenstaat. Liever telefonische hulp van DHL? Bel dan de klantenservice: 0900-222 2120.

RETOURNEREN – online shoppen

Terugsturen van je bestelling van onder andere Wehkamp, Zalando, H&M of Omoda is een eitje. Volg de instructies van de webshop waar je hebt besteld en bewaar het digitale verzendbewijs dat je hebt ontvangen.

DHL Snel – Europese Unie en wereldwijd binnen 1-4 werkdagen

Met de Snel-service bezorgd DHL het pakket wereldwijd. In de Europese Unie binnen 1 tot 2 werkdagen. Daarbuiten is het pakket 2 tot 4 werkdagen onderweg. De Snel-service is altijd inclusief een handtekening van de ontvanger en is alleen online beschikbaar. Bij ons pakketpunt kunnen wij geen DHL Express labels aanmaken, inleveren is wel mogelijk.

Je pakket op een DHL Parcelshop afhalen

Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. DHL biedt de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.

Openingstijden DHL Parcelshop

Maandag t/m vrijdag:08:00 uur – 17:45 uur
Zaterdag:08:30 uur – 16:45 uur
Zondag:11:00 uur – 15:45 uur

Geeft het retourlabel van Zara een foutmelding bij het inscannen? Dan kan dit te maken hebben met de verwerkingstijd bij Zara. Het label is pas na ongeveer twee uur geactiveerd. Werkt het na twee uur nog steeds niet, dan moet je contact opnemen met de webshop en een nieuw label aanvragen.

Is je pakket niet meer te volgen via de Track & Trace code die je hebt gekregen van DHL? Wij hebben niet de mogelijkheid om dit voor je na te kijken. In verband met de privacywetgeving hebben wij geen toegang tot deze gegevens. Hiervoor dient altijd contact te worden opgenomen met de support afdeling van DHL. Uit eigen ervaring gaat contact met de support via chat het snelste en hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Je hebt pakketjes ingeleverd bij de DHL Parcelshop maar vervolgens geen bevestiging ontvangen. Je mail adres is ook afgegeven voor de bevestiging of je hebt dit zelfs zelf ingevoerd op de DHL zelfscanzuil. Soms zit er in de aflevering van de e-mails een vertraging of is de bevestiging terechtgekomen in de spam-folder van je mailbox.

We krijgen weleens de vraag of wij deze bevestiging opnieuw kunnen verzenden. Helaas in verband met de privacy wetgeving kunnen wij geen mails opnieuw verzenden. En hebben wij ook geen inzicht in dergelijke gegevens. Uitsluitend DHL zelf heeft toegang tot deze gegevens. 

Hiervoor kun je dus het beste contact opnemen met DHL support. Uit eigen ervaring gaat het contact via chat het snelste.

De koerier komt de pakketjes in onze DHL parcelshop ophalen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag komt er geen koerier. De pakketjes die dan aangeleverd worden gaan op maandag mee met de DHL koerier.

Ophaalmoment ma.-vr.: 16.00 uur

Ophaalmoment zaterdag: tussen 15.00 en 17.00 uur

Wil je dus zeker weten dat je pakketje dezelfde dag meegaat? Hoe dan rekening met bovenstaande tijden. 

Bij sommige pakketjes is het noodzakelijk dat je een label moet printen en op je pakket moet plakken. Heb je thuis geen printer dan kunnen wij je vanaf nu hiermee helpen. We hebben onlangs een nieuwe service toegevoegd namelijk label printen voor €1,- Wil je gebruik maken van deze dienst vraag dit dan na bij één van onze collega’s. Zij zullen je een mailadres geven waar het pakketlabel heen gemaild mag worden. 

Heb jij als de ontvanger van een pakket vragen over de zending? Neem dan contact op met de DHL klantenservice. Hier staan de mogelijke manieren om contact op te nemen met de klantenservice. I.v.m. de privacywetgeving hebben wij namelijk geen toegang tot klant specifieke gegevens. Wij kunnen jullie dus ook niet telefonisch hierover te woord staan. 

Ja indien je kiest voor een digitaal verzend label van DHL heb je geen printer nodig voor je Vinted bestelling. Zo verzend je pakketten nog makkelijker! 

Kopers uit bepaalde landen kunnen deze digitale verzendlabels kiezen als ze iets van je kopen. Vervolgens download jij het digitale label op je telefoon om je artikel te verzenden – je hoeft dus niets te printen. Bereid je pakketje voor, breng het naar het dichtstbijzijnde afgiftepunt en laat de QR-code in de Vinted-app zien.

Verzenden met DHL: verzend binnen Nederland en kies wat je het fijnst vindt: Een papieren- of digitaal verzendlabel. Lees hier meer over verzenden met DHL.

Je vindt het digitale verzendlabel (QR-code) en alle verzendinformatie in de chat met de koper. Geniet van verzenden zonder printen en gedoe! Tevens is dit ook een duurzamere manier van verzenden. Daarnaast heeft Vinted een nieuwe naam: ze gaan verder als VSPV. Deze naam staat voortaan ook op het verzendlabel.

Versturen naar een DHL ServicePoint:
Envelop 50 – 500 gram: €3,95
Brievenbuspakket 2 kilo: €4,45
Pakket tot en met 10 kilo: €5,95
Pakket tot en met 20 kilo: €9,95

Versturen naar een huisadres:
Envelop 50 – 500 gram: €4,45
Brievenbuspakket 2 kilo: €4,75
Pakket tot en met 10 kilo: €6,95
Pakket tot en met 20 kilo: €10,95