Veel gestelde vragen

Met welke vraag kunnen wij je het beste helpen? Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen. Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen.

Met welke vraag kunnen wij je het beste helpen? Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen. Klik op één van de vragen om het antwoord te lezen. Staat je vraag er niet bij of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je met vragen in je hoofd zit als;

– Hoe kan ik betalen in de webshop van Tom’s Carwash?
– Waarom worden betalingen via Mollie gedaan?
– Kan ik een bestelling afhalen bij Tom’s Carwash in Venlo?
– Mag ik mijn artikelen retourneren?
– Hoe retourneer ik mijn artikelen?
– Wat is het retouradres?
– Moet ik betalen bij retourneren?
– Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?
– Hoe snel is een retour verwerkt?
– Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Op de bovenstaande vragen geven wij je hier graag het antwoord! Staat je vraag/antwoord er niet bij of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De Tom’s Spaar- en Waspas behoren tot het nieuwe loyaliteitssysteem van onze organisatie. Jij (de klant) kiest zelf welke pas je wilt gebruiken.

 

Tom’s Spaarpas

Met Tom’s Spaarpas, spaar je als klant punten per euro die je bij ons besteed. Deze punten kun je vervolgens, op elk gewenst moment, besteden voor een gratis wasbeurt naar keuze.

 

Tom’s Waspas

Met Tom’s Waspas, betaal je als klant altijd een voordeliger tarief voor een wasbeurt. Deze pas kun je dus ook echt als (prepaid) betaalpas gebruiken, door hier vooraf saldo op de zetten. Naast het voordeel van de standaard korting op een wasbeurt, profiteert je als (prepaid) waspas gebruiker ook nog eens van een (procentueel) voordeel wanneer er in één keer een groter bedrag op de pas wordt geplaatst.

Wat is Tom’s Giftcard?

Tom’s Giftcard is een geschenk waarmee je iemand écht kunt verrassen. Het is niet zomaar een cadeaubon, die jij óf de ontvanger kan gebruiken, om de auto te laten wassen. Deze giftcard is namelijk een cadeaubon, die als betaalkaart kan worden gebruikt, voor zowel de geautomatiseerde wasstraten alsmede de producten in onze winkel.

 

 Hoe werkt Tom’s Giftcard?

De Tom’s Giftcard is een cadeaubon die in de vorm van een kredietkaart, met ieder gewenst bedrag (met een minimum van €10,- euro), kan worden opgewaardeerd. Het tegoed van deze giftcard kan, binnen twee jaar, na aankoop onder vertoon van deze giftcard aan de kassa worden benut. Het tegoed kan zowel in zijn geheel als in delen worden besteed. De kaart kan niet tegen contant geld worden ingewisseld. Wel is het mogelijk om het actuele tegoed en de geldigheidsduur van deze giftcard te controleren via onderstaande knop.

Controleer hier uw actuele saldo

 

Tom’s Giftcard: het juiste geschenk voor iedere gelegenheid!

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met het volgende dilemma… Er is een feest of bijeenkomst voor een speciale gelegenheid, maar u heeft geen idee wat voor geschenk u zou moeten kopen. Je gaat bijvoorbeeld snel opzoek naar een cadeaubon, een diner-bon of een andere soort waardebon. Een ander soort cadeau wat men vaak geeft, is een kaart/envelop met een geldbedrag erin. Dit is natuurlijk erg standaard en valt niet echt onder een uniek geschenk. Met de Tom’s Giftcard kan je iemand weer eens op een geheel andere manier verrassen.

Bestel hier Tom’s Giftcard

Wil je de auto laten wassen in Venlo? Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto (personenwagen) eens goed door een professionele medewerker te laten wassen. Onze nieuwe moderne kettingwasstraat, is een geheel automatische wasstraat die jouw auto in topconditie houdt. Onze wasstraat is gelegen in de buurt van het Tref Center Venlo en daardoor makkelijk vanuit iedere hoek te bereiken. In onze automatische kettingwasstraat kunnen wij vrijwel alle soorten brandstof auto’s (zowel geschakeld als automaat), elektrische auto’s, SUV’s met reserveband aan achterzijde, kleine bestelauto’s tot een maximale hoogte van 2,25 meter wassen.

 

Naast onze automatische kettingwasstraat hebben wij ook een roll-over wasstraat

Is je auto, bandbreedte of wielophanging niet geschikt voor onze kettingwasstraat? Niet getreurd… Onze roll-over wasstraat biedt in dat geval een prima oplossing. Naast onze geautomatiseerde kettingwasstraat staat namelijk een splinternieuwe (in 2020 geplaatst) roll-over wasinstallatie. In deze wasstraat kunnen wij bestelauto’s, bussen en andere special cars (denk aan pick-ups, SUV’s met reserveband aan achterzijde, auto met dak imperials of dakdrager en zwaailichten). Lees hier meer over onze roll-over wasstraat.

 

Wat zijn de voordelen en wasprogramma’s van onze geautomatiseerde wasstraat in Venlo

In onze geautomatiseerde kettingwasstraat kies je uit maar liefst vier uiteenlopende wasprogramma’s, namelijk de Basic, Classic, Deluxe of de Tom’s Special. Nadat onze ervaren collega’s uw auto goed hebben voorgewassen, wordt je auto in ongeveer 3 minuten middels een automatische transportband door de wasstraat getrokken. Hopelijk tot snel bij onze automatische (ketting)wasstraat.

Wil je een bus laten wassen in Venlo? Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash dé plek in Venlo om uw bus (bestelwagen, werkbus of taxibus) eens goed te laten wassen. Onze nieuwe moderne roll-over wasstraat, is een geheel automatische wasstraat die je auto in topconditie houdt. De wasstraat is gelegen achter Tref Center Venlo en Bauhaus Venlo. Hierdoor zijn wij makkelijk vanuit alle hoeken in Venlo te bereiken. Ook combineer je een bezoek aan het Tref Center of Bauhaus of andere winkel eenvoudig met een bezoek aan onze carwash in Venlo.

 

Mogelijkheden van de roll-over wasstraat

In de automatische roll-over wasstraat kunnen wij vrijwel alle soorten brandstof bussen (zowel geschakeld als automaat), elektrische bussen, SUV’s of bussen met reserveband aan achterzijde, een Dodge Ram Van en zelfs bussen met imperiaal of zwaailichten tot een maximale hoogte van 3,02 meter wassen. Daarnaast kunnen wij in deze wasstraat natuurlijk ook alle soorten brandstof- en elektrische (personen)auto’s wassen.

 

Wat zijn de voordelen en wasprogramma’s van onze roll-over wasstraat in Venlo

Met deze unieke roll-over wasstraat kunnen wij ons aanbod uitbreiden naar maar liefst vijf wasprogramma’s, namelijk de Tom’s PLATINUM, Tom’s DIAMOND, Tom’s GOLD, Tom’s SILVER en Tom’s BRONZE. Onder andere de hogedruk boog, schuimborstels, bodemreiniger en shower-jet zijn voorzien van de nieuwste techniek. Dit resulteert in nog betere wasprestaties, dan wij onze klanten voorheen konden bieden. Hopelijk tot snel bij onze automatische roll-over wasstraat.

Naast Tom’s mooie winkel op van Coehoornstraat 1, helpen wij je ook graag bij je online zoektocht naar onder andere de fijnste was- en reinigingsproducten. Heb je een vraag over een specifiek product of wil je advies over het best te gebruiken product, dan kun je onze medewerkers eenvoudig raadplegen via de chat of stuur een mail naar onze klantenservice. Liever direct contact? Bel dan naar (077) 354 40 90.

 

In Toms Webshop vind je honderden producten. Van reinigings- tot onderhoudsproducten en van accessoires tot luchtverfrissers. Onze webshop kent een aanbod van diverse merken die samen een breed productassortiment vormen. Zo zijn er merken die zich specialiseren in producten voor het interieur of exterieur van uw auto, maar ook zijn er merken die met hun productaanbod inspelen op bepaalde seizoenstijden.

 

Bestel je op werkdagen vóór 15:30 uur, dan gaat je bestelling nog dezelfde dag met de koerier van DHL mee. Wij leveren (verzenden) onze producten in heel Europa én Zwitserland.

Wil je de auto laten wassen in Venlo? Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto (personenwagen), bus of ander voertuig eens goed door een professionele medewerker te laten wassen. Onze nieuwe moderne kettingwasstraat, is een geheel automatische wasstraat die jouw auto in topconditie houdt. Onze wasstraat is gelegen naast het Tref Center Venlo en daardoor makkelijk vanuit iedere hoek te bereiken. In onze automatische kettingwasstraat kunnen wij vrijwel alle soorten brandstof auto’s (zowel geschakeld als automaat), elektrische auto’s, SUV’s met reserveband aan achterzijde, kleine bestelauto’s tot een maximale hoogte van 2,25 meter wassen.

 

Daarnaast beschikken wij ook over een automatische roll-over wasstraat, waardoor wij vrijwel alle soorten brandstof bussen (zowel geschakeld als automaat), elektrische bussen, SUV’s of bussen met reserveband aan achterzijde, een Dodge Ram Van en zelfs bussen met imperiaal of zwaailichten tot een maximale hoogte van 3,02 meter kunnen wassen. In deze wasstraat kunnen wij natuurlijk ook alle soorten brandstof- en elektrische (personen)auto’s wassen.

 

Liever zelf je auto wassen? Er zijn maar liefst acht “doe het zelf” wasboxen, waar je eenvoudig zelf verschillende programma’s kunt kiezen en zowel contact als contactloos met de pin kunt betalen.

De leeftijd van een auto speelt niet de grootste rol bij een trotse autobezitter. Ook wanneer een nieuwe auto twee weken niet gepoetst is, verdwijnt letterlijk en figuurlijk de glans. De laklaag van je auto verdient daarom regelmatig onderhoud!

Wij geven je graag een duidelijk overzicht van behandelingen die wij aanbieden om de glans te behouden. Ook kun je er ook voor kiezen om de gehele auto te reconditioneren door middel van een complete make-up behandeling. Daarnaast kun je met één van onze lak-sealingen je auto optimaal beschermen.

Meer informatie over onze autoreiniging mogelijkheden vind je hier. Wil je graag persoonlijk advies, dan kun je onze medewerkers eenvoudig raadplegen via de chat (WhatsApp) of stuur een mail naar onze klantenservice. Liever direct contact? Bel dan naar (077) 354 40 90.

Al meer dan 40 jaar helpen wij onze klanten, als Valvoline tectyl-specialist, bij het voorkomen en behandelen van roest. Door middel van een speciale Tectyl behandeling kunnen wij je auto namelijk vooraf behandelen en zo roest tegengaan óf verdere roestvorming voorkomen. Maar wat is tectyleren precies en wat zijn de voordelen en nadelen van tectyleren? Hieronder geven wij antwoord op deze vragen.

 

Wat is tectyleren?

Tectyleren is het behandelen van de metalen delen van je auto met tectyl en deze hierdoor te beschermen tegen roest en corrosie. Door je auto te laten tectyleren, wordt er een anti roest laag op je auto aangebracht. Omdat roest hardnekkig is en zich op verschillende plekken kan begeven, is het van belang dat de roest ook vanuit de binnenkant van je auto bestreden wordt. Denk hierbij aan minder bereikbare plekken, zoals de holle ruimtes van het chassis. Door gaatjes in het chassis te boren en deze met behulp van een spuitpistool te injecteren met Tectyl-vloeistof, wordt de roest ook van binnenuit bestreden. De vloeistof wordt voornamelijk aangebracht op de carrosserie en de bodemdelen van de auto, maar kan ook (indien nodig) worden aangebracht in de holle ruimtes van portieren of op de binnenkant van de motorkap.

 

Door je auto te laten tectyleren, wordt verdere roestvorming tegengegaan. Voorafgaand aan het tectyleren onderzoeken wij je auto uitgebreid. Hierbij beoordelen wij de complete onderkant van je auto, nadat wij deze grondig hebben schoongemaakt. Op basis van onze inspectie en bevindingen die daaruit volgen, wordt bepaald of je auto geschikt is voor een tectyl-behandeling. Wanneer er teveel roest aanwezig is, raden wij je aan dit eerst te (laten) behandelen/verwijderen. Vervolgens wordt de auto voorzien van een laag tectyl, waarbij ook de holle ruimtes onder handen worden genomen. Op deze manier is je auto zowel aan de binnen- als aan de buitenkant gewapend tegen roest(vorming).

 

Voordelen van tectyleren:

– Roest wordt tegengegaan, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de auto;

– Bodem wordt extra beschermd tegen weersinvloeden;

– Investering wordt op lange termijn terugverdiend;

– Je auto wordt meteen weer eens aan de onderkant geïnspecteerd.

 

Nadelen van tectyleren:

– Tijdrovende klus;

– Kostbare investering.

 

Wat zijn de kosten voor een tectyl behandeling?

De kosten van het tectyleren zijn afhankelijk van de grootte en staat van je auto. Lees nog meer over onze tectyl behandelingen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Zelf een onderdeel of oppervlak bijwerken met tectyl?

Nadat uw auto behandeld is met tectyl, kan het altijd voorkomen dat een onderdeel vervangen wordt of een plek om de een of andere reden moet worden bijgewerkt. In Tom’s Webshop hebben wij een aantal tectyl producten die handig zijn voor het (zelf) bijwerken van een oppervlak of onderdeel met tectyl. Een van deze producten is Tectyl ML greenline, een op olie gebaseerde, lichtbruine carrosseriebeschermer. Deze variant is ook nog eens milieuvriendelijk en vrijwel geurloos.

Reserveren eenvoudig en snel online voor alle poetsbeurten van Tom’s Carwash. Voor het maken van een afspraak voor het polijsten van uw koplampen, make-up behandeling interieur of buitenzijde of een Tom’s Vip wash kunt u gebruik maken van dit reserveringsformulier.

 

Alle gemaakte reserveringen zullen eerst door ons goedgekeurd worden alvorens ze definitief zijn.