tom's giftcard geef een wasprogramma shopproducten of poetsbeurt cadeau tom's carwash venlo

Tom’s Giftcard het juiste geschenk voor iedere gelegenheid!

Tom’s Giftcard is een geschenk waarmee u iemand écht kunt verrassen. Het is niet zomaar een cadeaubon, die u óf de ontvanger kan gebruiken, om de auto te laten wassen. Deze giftpas is namelijk een cadeaubon, die als betaalkaart kan worden gebruikt, voor zowel de geautomatiseerde wasstraten alsmede de producten in onze winkel.

De Tom’s Giftcard is een cadeaubon die in de vorm van een creditkaart, met ieder gewenst bedrag (met een minimum van €10,- euro), kan worden opgewaardeerd. Het tegoed van deze cadeaupas kan, binnen twee jaar, na aankoop onder vertoon van deze cadeaupas aan de kassa worden benut. Het tegoed kan zowel in zijn geheel als in delen worden besteed. De kaart kan niet tegen contant geld worden ingewisseld. Wel is het mogelijk om het actuele tegoed en de geldigheidsduur van deze giftcard te controleren via onderstaande knop.

Tom’s cadeaupas het juiste geschenk voor iedere gelegenheid!

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met het volgende dilemma… Er is een feest of bijeenkomst voor een speciale gelegenheid, maar u heeft geen idee wat voor geschenk u zou moeten kopen. U gaat bijvoorbeeld snel opzoek naar een cadeaubon, een diner-bon of een andere soort waardebon. Een ander soort cadeau wat men vaak geeft, is een kaart/envelop met een geldbedrag hierin. Dit is natuurlijk erg standaard en valt natuurlijk niet echt onder een uniek geschenk. Met de Tom’s Giftcard kunt uw iemand weer eens op een geheel andere manier verrassen.

 

Bestel Tom’s Giftcard eenvoudig en snel via Tom’s Webshop!

Klik op onderstaande cadeaubon met de gewenste waarde. Je komt dan direct terecht in onze webshop en kunt Tom’s Giftcard online bestellen. Kies voor één van de gewenste betaalmethodes. Zodra de cadeaubon klaarligt sturen wij een bericht. Klik hier voor alle mogelijke geschenkbonnen waardes.