Homerr ServicePunt

Naast een DHL parcelshop hebben wij ons aanbod aan pakketdiensten nu ook uitgebreidt met Homerr.

Homerr ServicePunt Venlo

Naast een DHL parcelshop hebben wij ons aanbod aan pakketdiensten nu ook uitgebreidt met Homerr. Het verschil met een Homerr BuurtPunt is dat wij vaste openingstijden en de langste openingstijden in de buurt hebben. ServicePunten geven de mogelijkheid aan klanten om het pakketje op te halen terwijl zij hun favoriete buurtwinkel/carwash bezoeken.

Door het versturen van je pakket via Homerr heb je tot wel 79% Co2 bespaard. Doordat Homerr een duurzame vervoerder is kan het in sommige gevallen voorkomen dat het iets langer duurt om je pakketje te verwerken. Met je track & trace code kun je eenvoudig en snel controleren waar je pakket op dit moment is. Voer hier op de site van Homerr je code in.

Vragen over je pakketje?

Omdat bij Homerr het belangrijkste is dat je pakket op een duurzame manier verzonden wordt kant het proces soms iets langer duren. Heb je toch het gevoel dat er iets niet klopt? Neem dan gerust contact op met Homerr ze helpen je graag verder. Alleen Homerr kan een onderzoek opstarten naar je pakket, wij kunnen dit als ServicePunt helaas niet.

Mail Homerr op: klantenservice@homerr.com
Vergeet hierbij niet je barcode te vermelden.

Interesse in het verzenden van een pakket via Homerr?

Naast een DHL parcelshop hebben wij ons aanbod aan pakketdiensten nu ook uitgebreidt met Homerr.

Duurzaam pakket verzenden

Met Homerr kun je heel gemakkelijk je pakketje verzenden binnen Nederland en België. Binnen 2 minuten heb je een verzendlabel aangemaakt en je krijgt direct een QR code in de mail. Homerr is een duurzame oplossing omdat je tot wel 79% CO2 per pakket bespaard! Homerr biedt zowel particuliere als ook zakelijke verzendoplossingen.

 

Direct verzendenTom’s Homerr ServicePuntZakelijk
Al vanaf €3,49Altijd in de buurtNog voordeliger verzenden
Duurzaam verzenden7 dagen per week geopendMilieuvriendelijk retourneren en verzenden
Track & Trace code voor jou én de ontvangerTevens DHL ParcelshopGeen formulieren nodig
Geen printer nodig IT implementatie verzorgd Homerr zelf!

Wat zijn de verzendkosten en verpakkingsmaten van Homerr?

Klein maximaal: 40x27x10 cm Introductieprijs € 3,49
Gemiddeld maximaal: 50x35x15 cmIntroductieprijs € 3,79
Groot maximum: 80x35x35 cm Introductieprijs € 4,25

Pakket retourneren

Via de site van Homerr kun je eenvoudig de retouren van je pakketjes regelen. In slechts 5 stappen regel je retour. Klik hier een maak je pakket verzendklaar om bij ons Homerr ServicePunt in te leveren.

Klantenservice voor Homerr consumenten. Het contactformulier via de site van Homerr is op dit moment de enige mogelijkheid voor consumenten om contact op te nemen met de Homerr klantenservice. Zo kan Homerr jullie zo efficiënt mogelijk van dienst zijn. Binnen 48 uur na het invullen van het contactformulier ontvangt de consument een antwoord van Homerr.