Interieurreiniging

Vlekken in de bekleding van je auto! Een grote nachtmerrie van vele autoliefhebber.

Vlekken in de bekleding van je auto! Een grote nachtmerrie van vele autoliefhebber. De buitenkant van de auto wordt door de meeste mensen regelmatig schoongemaakt. De binnenkant is echter niet minder belangrijk, en ook hier zou je de nodige aandacht aan moeten besteden. En dan hebben we het niet alleen over wat stofzuigen en de ramen schoonmaken. Ook de bekleding verdiend aandacht. Één van de lastigste dingen daarbij zijn vlekken.

Durf je het zelf niet aan? Laat dan je autobekleding door ons behandelen.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan of durf je het niet aan? Geen probleem. Wij kunnen je auto volledig van binnen- en buiten reinigen. Zo behoren onder andere het wassen van de auto, stofzuigen, ramen reinigen (binnen en buiten), maar ook het reinigen van het dashboard, bekleding, kofferbak en automatten tot onze interieur reiniging. Daarnaast kunnen wij ook een geurbehandeling uitvoeren, waardoor muffe geuren uit uw auto verdwijnen en deze weer als nieuw ruikt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wij hebben op deze pagina alle informatie over het reinigen van je interieur op een rijtje gezet. Liever persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse om uw interieur te laten reinigen?

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw interieur te laten reinigen! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Het interieur van een auto bestaat uit veel verschillende materialen: bekleding (stof/leder), zacht of hard kunststof, matte en/of glanzende materialen, lak en glas. Wanneer het interieur gereinigd wordt, wil je het liefst dat het interieur lange tijd schoon en fris blijft. Een professionele interieurreiniging bij Tom’s Carwash brengt het interieur van uw auto weer in showroomconditie.

Interieur reinigen
(+ geurbehandeling)

-Stofzuigen van onder de stoelen tot onder het reservewiel

-Bekleding, stoelen, matten, vloer en hemel reinigen

-Kunststof en/of leer reinigen

-Binnenkant ramen, make-up spiegels etc. reinigen

-Portieren (instappen)reinigen

 

Om de geur van rook uit de auto te krijgen dient het interieur gereinigd te worden in combinatie met een geurbehandeling. De behandeling duurt ongeveer één werkdag en gebeurt op afspraak.

Autostoel reinigen

Tevens is het ook mogelijk om uitsluitend de bekleding van de auto te laten reinigen of een losse stoel. Nare vlekken en/of geuren zoals poep, urine, frituurvet, inbraaksporen, brandsporen, brandlucht, benzine of olie zijn ook voor ons geen probleem om te reinigen.

Na het reinigen van het interieur plaatsen wij een hete lucht kachel in het voertuig. De auto is aan het einde van de behandeling dus altijd droog. Hierdoor hebben wij ook de mogelijkheid om te kijken of alle vlekken goed uit de bekleding zijn gegaan. Zo hebben we ook nog de mogelijkheid om nog een keer extra te reinigen.