Koplampen polijsten

Voor een veilige deelname aan het verkeer is niet alleen de auto verlichting van belang. Ook je lampen zelf moeten goed functioneren.

Help! Mijn koplampen zijn dof.

Voor een veilige deelname aan het verkeer is niet alleen de auto verlichting van belang. Ook je lampen zelf moeten goed functioneren. Een veel voorkomend probleem daarbij zijn doffe/verweerde koplampen. Je bent je er vaak niet van bewust, maar doffe of verweerde koplampen ontstaan onder andere door zure regen, pekel en door normaal zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring.

Koplampen polijsten

Door je koplampen te polijsten, bespaar je kosten (wij rekenen een tarief van €32,50 per koplamp). Verleng de levensduur van je kunststof koplampen. Vervangen van je koplampen is prijzig, omdat je betaalt voor de demontage en de nieuwe koplampen. Dit is niet nodig. Laat je koplampen vakkundig door ons polijsten. Zo ga je weer veilig de weg op. In de loop der jaren geven koplampen minder licht door omdat ze verweren door de zon en bekrast raken wat het lichtbeeld verstoort. Het kan voorkomen dat in sommige gevallen de auto hierdoor niet door de jaarlijkse APK keuring komt.

In Tom’s Webshop vindt je nog een aantal andere winter- (seizoens)producten die je auto beschermen en zorgen voor een veiligere deelname aan het verkeer. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje!

Laat uw koplampen polijsten!

Voor een veilige deelname aan het verkeer is niet alleen de auto verlichting van belang. Ook je lampen zelf moeten goed functioneren. Wij kunnen dit voor u regelen!

Waarom is verlichting en heldere koplampen zo belangrijk?

“Je bent een rund als je met je auto verlichting stunt!”  Of… Nee, hoe gaat hij ook alweer? Hoe dan ook, de verlichting van je auto is onwijs van belang. Het is geen verfraaiing zoals de lampjes in je kerstboom én het zit er ook niet op omdat het je auto mooier of beter maakt.

De verlichting van je auto is essentieel. Niet alleen om zelf goed te kunnen zien wat er op de weg gebeurd, maar ook om goed te worden gezien door andere deelnemers van het verkeer. Of het nu dag, nacht, zomer, winter, mistig of helder weer is… Je auto verlichting zorgt altijd voor een veiligere deelname aan het verkeer. Zorg er dus altijd voor dat je verlichting in orde is. Is een lampje defect? Vervang het dan… In onze webshop vindt je een ruim assortiment aan autoverlichting. Zit jou product er niet tussen? Bel dan gewoon even je autodealer of een garage in de buurt.

 

Laat de levensduur door Tom’s Carwash verlengen door de koplampen vakkundig te laten polijsten. Hiervoor gebruiken wij een speciaal ontwikkelde koplamp herstel kit. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is eenvoudig en snel uit te voeren. De koplampen hoeven niet meer vervangen en gedemonteerd te worden.