Korting

Op deze pagina vind je de lopende kortingsacties, die langer dan 1 dag geldig zijn.

Benieuwd of er deze maand een leuke of meerdere kortingsacties voor jou tussen zitten? Op deze pagina vind je de lopende kortingsacties, die langer dan 1 dag geldig zijn. Of kies voor korting het hele jaar door met Tom’s Waspas of Tom’s Spaarpas. Alle informatie over kortingsacties tijdens Black Friday kun je vinden op onze uitgebreide actiepagina hiervoor.

Sparen voor een gratis wasbeurt - Tom’s Spaarpas

Altijd wassen voor een voordeliger tarief of sparen voor een GRATIS wasbeurt… Wie wil dat nou niet? Sinds enkele maanden hebben wij een nieuw kassasysteem in gebruik genomen. Dit systeem geeft niet alleen ons, maar ook jou als klant vele nieuwe mogelijkheden.

 

Al langere tijd maken onze (vaste) klanten gebruik van een spaar- of (prepaid) waspas. Voorheen ook wel bekend als de bonuskaart of waspas. Door gebruik van dit nieuwe systeem kunnen wij deze dienst echter verder uitbreiden.

 

Onze (vaste) klanten hebben inmiddels een Tom’s Spaar– of Waspas ontvangen óf ontvangen deze binnenkort. Maar ook jij kunt deze pas geheel GRATIS van ons ontvangen. Je kiest zelf welke pas voor jou het meest geschikt is en wij zorgen voor de rest. Benieuwd wat Tom’s Spaarpas of Waspas precies is en wat de echte voordelen hiervan zijn? Dat leggen wij je graag uit!

Tom's Carwash nieuwsbrief

Voor al onze acties en aanbiedingen geldt dat deze niet geldig zijn in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Geen actie missen? Meldt je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!