Lakverzegeling

Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. 

Waxguard lakverzegeling

Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. WaxGuard vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en de kleur dieper. Nadat uw auto een WaxGuard behandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs 3 jaar schriftelijke garantie op glans en kleur. Op een auto ouder dan een half jaar is deze garantie 18 maanden.

 

Microfijne deeltjes

WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.

 

Waxguard

Was de auto eens per 1 of 2 weken met WaxGuard Conditioner. Dit is een speciale Shampoo en Conditioner die gebaseerd is op dezelfde grondstoffen als de WaxGuard. Hierdoor wordt de WaxGuard beschermlaag in optimale conditie gehouden. Daarnaast adviseren wij om de auto eens in de 3 maanden te behandelen met Wax Lotion. De Wax Lotion is een wax die de beschermlaag in een optimale conditie houdt.

Na de garantieperiode is de lak toe aan een nieuwe behandeling. De bescherming is dan (grotendeels) uitgewerkt. Laat opnieuw een WaxGuard behandeling uitvoeren om de optimale conditie van de lak te behouden.

Voordelen lakverzegeling van WaxGuard

Wij beschermen uw auto!

Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Wij zorgen dat uw auto wordt beschermt!

Polijsten

WaxGuard verzegeling is ook geschikt voor rode auto’s. Bij oudere en doffe rode lakken moet de auto wel goed voorbehandeld worden zodat er weer hoogglans op de lak ontstaat. Dit wordt gedaan door middel van polijsten. Hierna is een WaxGuard verzegeling een uitstekende keuze.

 

Vogelpoep

Vogelpoep bevat agressieve bestanddelen die ook op termijn door de WaxGuard laag heendringen. Vogelpoep bij voorkeur zo snel mogelijk verwijderen met een zachte spons en warm water. Altijd even laten inweken.

 

Uitstekend geschikt voor nieuwe lakken

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Insecten hechten zich minder goed aan de lak waardoor het verwijderen ervan veel eenvoudiger gaat.