Ons team

Maak kennis met het team van Tom’s Carwash! Een hecht familiebedrijf sinds 1982.

Ons team

Maak kennis met het team van Tom’s Carwash! Een hecht familiebedrijf sinds 1982. Van origine lag de focus voornamelijk op het tectyleren van voertuigen. En stapje voor stapje werd dit uitgebreid met het reinigen van vrachtwagens. Daarna kwamen er autodealers bij. En nu doen we bijna alles op het gebied van autoreiniging, anti-roest behandelingen, groot zelfwascentrum, twee bediende wasstraten, grote shop met ruim 700 artikelen en een online shop.

Tom Aquina

Eigenaar & Valvoline tectyl specialist

In 1982 is Tom samen met zijn vrouw Carol gestart met het opbouwen van het bedrijf Tom’s Carwash zoals we het nu kennen. Destijds begonnen met als hoofdtaak tectyleren zijn er in de loop der jaren tal van diensten bijgekomen. Tom is nog altijd onze tectyl specialist en kruipt nog bijna dagelijks onder een auto om deze te voorzien van een laagje Tectyl. Maar er is ook altijd tijd om even een praatje te maken op zijn “klanten-contact-bankje” zoals hij het zelf altijd noemt.

Spreekt ons team en onze werkcultuur je aan?

Carol Aquina

Autoreiniging specialist

Even voorstellen dit is Carol onze topper zonder make-up op de make-up afdeling. Ze laat alle personenwagens, taxibusjes, politiebusjes, touringcars en vrachtwagens weer shine. Maar dat is niet alles we reinigen eigenlijk nog veel en veel meer. Alles wat wielen heeft…dus ook rollators en scootmobielen.

 

Maar ik hoor je al denken make-up afdeling? Mascara en lippenstift? Eigenlijk wel. Voor ieder deel van de auto hebben we wel een middeltje om het weer als nieuw te laten uitzien. De bandjes laten we door middel van het aanbrengen van Vinyl weer mooi zwart stralen. Met een borsteltje borstelen we de kleine hoekjes van de velgen schoon. Het dashboard maken we schoon met een sponsje en een kwastje voor in de kleine hoekjes. Het product wat we hiervoor gebruiken is een cockpitspray. Het leer wordt ingecremed met een leercrème en eigenlijk reinigen we zo de hele auto van binnen en buiten.

 

Maar wie is Carol nu dan precies? Ze is natuurlijk de vrouw van Tom. Ruim 40 jaar geleden is ze samen met Tom het avontuur begonnen. Toen op de locatie aan de van Coehoornstraat 1. En inmiddels heeft ze haar eigen locatie op de van Coehoornstraat 28.

Marjolein Aquina

Allrounder

Marjolein is de dochter van Tom en Carol en is, na een tijdje als marketeer gewerkt te hebben, in 2011 weer teruggekomen naar het familiebedrijf. De intentie is dat Marjolein de zaak in de toekomst zal voortzetten. Tom en Marjolein hebben wel afgesproken dat ze samen met pensioen zullen gaan! En dat de zaak Tom’s Carwash blijft heten en niet Mayo’s carwash.

 

Binnen Tom’s Carwash is Marjolein verantwoordelijk voor de inkoop, webshop, marketing, klantenservice en administratie. Maar ook een auto of bestelwagen wassen of compleet reinigen op zijn tijd.