Ontstickeren

Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden.

Stickers verwijderen

Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden. Graag nemen wij dit tijdrovende klusje van uw over. Met behulp van diverse technieken verwijderen wij al ruim 30 jaar voertuigbelettering, carwrappings, bumperstickers enzovoorts. Na het verwijderen van de belettering is het mogelijk dat de aftekening in de lak van de auto zichtbaar blijft. Als extra optie kunnen wij de auto polijsten om zo de kleur en glans verschillen in de lak te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Is uw auto ingepakt met carwrapfolie?

In de belettering en reclame is carwrapping een steeds vaker toegepaste techniek. De auto wordt gedeeltelijk of in sommige gevallen zelfs volledig ingepakt met een carwrap film. Wij unwrappen hem voor u zonder problemen. Na de behandeling is het voertuig tevens vrij van lijmresten.

Laat uw auto ontstickeren!

Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen!

Wij verwijderen

Voordelen professioneel laten ontstickeren

Optie: het polijsten van evt. kleur- en glansverschil