Polijsten

Uw auto polijsten betekent dat de oppervlakte van de lak, glad en glanzend wordt gemaakt waardoor een sterk spiegelend effect optreedt. 

Wat is polijsten?

Uw auto polijsten betekent dat de oppervlakte van de lak, glad en glanzend wordt gemaakt waardoor een sterk spiegelend effect optreedt. Bij polijsten wordt de bovenste laklaag met een behandeling hersteld. Hiervoor gebruiken wij een polijstmachine en diverse soorten polijstpasta. De machine en pasta wrijven het vuil los en egaliseren het oppervlak zonder de bovenste laklaag te beschadigen. Door dit proces te doorlopen krijgt de lak zijn spiegelende effect terug. Ook oudere auto’s kunnen op deze manier weer helemaal opgefrist worden.

 

Laat het polijsten door een professional bij Tom’s Carwash doen. Wij beschikken over de juiste materialen en jarenlange ervaring met diverse laksoorten.

 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de motorkap of andere delen van de auto te laten polijsten. Kleine ondiepe krassen worden door polijsten ook verwijderd. Rijd even naar Tom’s Carwash en vraag vrijblijvend om advies!