Reinigen

Wij kunnen het reinigen van het interieur van de bedrijfswagen uit handen nemen!
Vlekken in de bekleding van je auto! Een grote nachtmerrie van vele autoliefhebbers.

Wij kunnen het reinigen van het interieur en exterieur uit handen nemen. 

Auto make-up behandeling, reconditionering, car detailing, showroom klaarmaken tal van benamingen zijn er voor een uitgebreide schoonmaakbeurt van uw auto.
Even sprayen met een lekker geurtje is dan een oplossing van tijdelijke aard.
Vlekken in de bekleding van je auto! Een grote nachtmerrie van vele autoliefhebber.
Voor een veilige deelname aan het verkeer is niet alleen de auto verlichting van belang. Ook je lampen zelf moeten goed functioneren.
Vandalisme krassen, krassen van takken of bomen, net dat paaltje of een ongelukje met kinderfiets of winkelwagentje zijn voorbeelden van het ontstaan van ontsierende krassen in uw auto.
Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat.
Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden.
Uw auto polijsten betekent dat de oppervlakte van de lak, glad en glanzend wordt gemaakt waardoor een sterk spiegelend effect optreedt.
Auto make-up behandeling, reconditionering, car detailing, showroom klaarmaken tal van benamingen zijn er voor een uitgebreide schoonmaakbeurt van uw auto.
Je auto van binnen- en buiten laten poetsen, maak dan een afspraak voor Tom’s V.I.P. Wash! Benieuwd? Lees dan snel verder…
Door het hele land liggen truckwashes die ervoor zorgen dat het rijdende visitekaartje van een bedrijf er spik en span uitziet.