Stofzuigen

Na een wasbeurt aan de buitenzijde ook even de auto aan de binnenzijde spik en span maken?

Kan ik ook stofzuigen bij Tom’s Carwash?

Na een wasbeurt aan de buitenzijde ook even de auto aan de binnenzijde spik en span maken? Ons waspark is voorzien van alle gemakken en beschikt over maar liefst vijf stofzuigplekken. Om de poetsbeurt aan je auto compleet te maken is het natuurlijk belangrijk om de auto ook regelmatig te stofzuigen. Onze ruim opgezette stofzuigerplekken beschikken over stofzuigers met krachtige motoren die zo al het vuil wegzuigen.

Service apparaten

Is de auto van buiten schoon, dan hoort de binnenzijde natuurlijk ook een behandeling te krijgen. Op ons waspark heeft u de beschikking over vijf krachtige stofzuigers. De stofzuigers accepteren muntstukken van € 0,20, €0,50, €1,00, en €2,00. De matten kunt u uitkloppen tegen onze speciale mattenkloppers, deze staan vlakbij de stofzuigers. In Tom’s Shop of onze webshop zijn nog meer producten verkrijgbaar voor het optimaal reinigen van de binnenzijde van uw auto. Graag geven wij u advies wat voor uw auto het beste product is. Tevens bevindt zich er op ons wascentrum de mogelijkheid om kleding te deponeren in de kledingcontainer. Let op! De kleding dient wel in een gesloten zak aangeboden te worden en oude automatten mogen hierin niet gedeponeerd worden.

Stofzuigerpark bij Tom's Carwash

Na een wasbeurt aan de buitenzijde ook even de auto aan de binnenzijde spik en span maken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden bij Tom’s Carwash! Kom gerust langs en ervaar het zelf!

Kleingeld vergeten?

Alle automaten accepteren € 0,20, €0,50, €1,00, en €2,00 muntstukken. Als onze wasstraat geopend is kunt u in Tom’s Shop altijd even uw geld wisselen of u wisselt uw geld in onze wisselautomaat. De wisselautomaat accepteert briefjes van €5,00, €10,00 en €20,00 en wisselt vervolgens in €0,50 en €2,00. Helemaal geen cash geld bij de hand? Vanaf heden is het mogelijk om wisselgeld op te nemen door middel van een pintransactie. Op de wisselautomaat is een terminal gebouwd voor contactloze transacties met uw pinpas. Hierbij kunt u kiezen voor €5,00 of €10,00 wisselgeld. De automaat keert vervolgens het bedrag uit in €0,50 en €2,00 muntstukken. Let op! Dit werkt dus alleen indien contactloze pinbetalingen met uw pinpas is geactiveerd.

Durf je het zelf niet aan? Laat dan je autobekleding door ons behandelen.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan of durf je het niet aan? Geen probleem… Wij kunnen je auto volledig van binnen- en buiten reinigen. Zo behoren onder andere het wassen van de auto, stofzuigen, ramen reinigen (binnen en buiten), maar ook het reinigen van het dashboard, bekleding, kofferbak en automatten tot onze interieur reiniging. Daarnaast kunnen wij ook een geurbehandeling uitvoeren, waardoor muffe geuren uit uw auto verdwijnen en deze weer als nieuw ruikt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij hebben op deze pagina alle informatie over het reinigen van je interieur op een rijtje gezet. Liever persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.