Tijdelijk gratis bezorging in gemeente Venlo

Tijdelijk gratis bezorging in gemeente Venlo!

Ja u leest dit goed! Tijdelijk bezorgen wij uw webshop bestelling, bij een minimum besteding van €15,- euro, gratis in de gemeente Venlo. Door de nieuwe (aangescherpte) maatregelen kunnen wij ons goed voorstellen dat u liever niet óf in ieder geval minder frequent de deur uitgaat. Om die reden bieden wij nu een GRATIS bezorgservice aan en bezorgen wij u webshop bestelling tijdelijk thuis.

Voorwaarden hiervoor zijn:

De beste lopende producten

Wij hebben enkele van onze best verkopende producten voor u op een rijtje gezet. Deze kwalitatieve producten worden door onze klanten enorm gewaardeerd. Heeft een vraag over een specifiek product of wilt u advies over het best te gebruiken product, dan kunt u onze medewerkers eenvoudig raadplegen via de chat of stuurt u een mail naar onze klantenservice. Liever direct contact? Bel dan naar (077) 354 40 90.

Keuze uit honderden producten in onze webshop

In Toms Webshop vindt u honderden producten. Van reinigings- tot onderhoudsproducten en van accessoires tot luchtverfrissers. Onze webshop kent een aanbod van diverse merken die samen een breed productassortiment vormen. Zo zijn er merken die zich specialiseren in producten voor het interieur of exterieur van uw auto, maar ook zijn er merken die met hun productaanbod inspelen op bepaalde seizoenstijden.