Tom’s Adventskalender | Dag 10

“Je bent een rund als je met je autoverlichting stunt!”  Of… Nee, hoe gaat hij ook alweer? Hoe dan ook, de verlichting van je auto is onwijs van belang. Het is geen verfraaiing zoals de lampjes in je kerstboom én het zit er ook niet op omdat het je auto mooier of beter maakt.

De verlichting van je auto is essentieel. Niet alleen om zelf goed te kunnen zien wat er op de weg gebeurd, maar ook om goed te worden gezien door andere deelnemers van het verkeer. Of het nu dag, nacht, zomer, winter, mistig of helder weer is… Je autoverlichting zorgt altijd voor een veiligere deelname aan het verkeer. Zorg er dus altijd voor dat je verlichting in orde is. Is een lampje defect? Vervang het dan… In onze webshop vindt je een ruim assortiment aan autoverlichting. Zit jou product er niet tussen? Bel dan gewoon even je autodealer of een garage in de buurt.

Daarbij komt dat niet alleen goede autoverlichting van belang is. Ook je lampen zelf moeten goed functioneren. Een veel voorkomend probleem daarbij zijn doffe/verweerde koplampen. Je bent je er vaak niet van bewust, maar doffe of verweerde koplampen ontstaan onder andere door zure regen, pekel en door normaal zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen. Een te lage lichtopbrengst is niet voor niets een afkeurpunt bij de apk-keuring.

Koplampen polijsten
Door je koplampen te polijsten, bespaar je kosten (wij rekenen een tarief van €32,50 per koplamp). Vervangen van je koplampen is prijzig, omdat je betaalt voor de demontage en de nieuwe koplampen. Dit is niet nodig. Laat je koplampen vakkundig door ons polijsten. Zo ga je weer veilig de weg op.

In Tom’s Webshop vindt je nog een aantal andere winter- (seizoens)producten die je auto beschermen en zorgen voor een veiligere deelname aan het verkeer. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje!