Tom’s Adventskalender | Dag 11

Altijd wassen voor een voordeliger tarief of sparen voor een GRATIS wasbeurt… Wie wil dat nou niet? Sinds enkele maanden hebben wij een nieuw kassasysteem in gebruik genomen. Dit systeem geeft niet alleen ons, maar ook jou als klant velen nieuwe mogelijkheden.

Al langere tijd maken onze (vaste) klanten gebruik van een spaar- of (prepaid) waspas. Voorheen ook wel bekend als de bonuskaart of waspas. Door gebruik van dit nieuwe systeem kunnen wij deze dienst echter verder uitbreiden.

Onze (vaste) klanten hebben inmiddels een Tom’s Spaar- of Waspas ontvangen óf ontvangen deze binnenkort. Maar ook jij kunt deze pas geheel GRATIS van ons ontvangen. Je kiest zelf welke pas voor jou het meest geschikt is en wij zorgen voor de rest. Benieuwd wat Tom’s Spaarpas of Waspas precies is en wat de echte voordelen hiervan zijn? Dat leggen wij je hieronder graag uit!

Tom’s Spaarpas
Met de Tom’s Spaarpas kun je heel eenvoudig je punten sparen over de euro’s die je in de wasstraat en de shop besteedt. Deelname is geheel gratis. Voor iedere euro die je bij ons uitgeeft spaar je 6 punten. Deze punten kun je vervolgens zelf op ieder gewenst moment inleveren.

Voor de volledigheid: er worden alleen punten gegeven over hele euro’s die worden besteed aan de wasprogramma’s in onze bediende wasstraat en artikelen in onze shop. Bestedingen op onze make-up afdeling en tectyl afdeling maken geen deel uit van dit spaarsysteem.

Lees meer informatie over Tom’s Spaarpas.