Tom’s Adventskalender | Dag 14

#TomsTip: Je auto van binnen- en buiten laten poetsen, maak dan een afspraak voor Tom’s V.I.P. Wash! Benieuwd? Lees dan snel verder…

Met 2021 in het vooruitzicht, is het goed om dit jaar goed af te sluiten. De hoogste tijd om je auto een grondige poetsbeurt te geven, zodat je begin 2021 weer met een schone en frisse auto de weg op kunt. Laat je auto daarom volledig van binnen- en buiten poetsen bij onze carwash en poetsafdeling.

Tom’s V.I.P. Wash is het meest uitgebreide wasprogramma dat wij onze klanten bieden in de automatische kettingwasstraat. Met dit speciale pakket wassen wij niet alleen de buitenkant van je auto…  Nee we behandelen jou en je auto al een echte VIP! Terwijl jij van een lekker kopje koffie geniet, wassen wij niet alleen je auto, maar worden ook de instappen (deuropeningen) schoongemaakt, reinigen wij uw auto ramen (zowel de binnen als buitenkant), maken wij het dashboard schoon en wordt uw auto volledig gestofzuigd. Dit alles doen wij voor een scherpe prijs van €43,50. Tom’s VIP Wash gaat uitsluitend op afspraak (maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur).

Meer informatie of direct een afspraak maken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op via: 077 – 352 82 15 of maak eenvoudig online een afspraak.

Extra Tip:
Kijk ook eens naar onze andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een volledige interieur reiniging!