Tom’s Adventskalender | Dag 16

Altijd wassen voor een voordeliger tarief of sparen voor een GRATIS wasbeurt… Wie wil dat nou niet? Sinds enkele maanden hebben wij een nieuw kassasysteem in gebruik genomen. Dit systeem geeft niet alleen ons, maar ook jou als klant velen nieuwe mogelijkheden.

Al langere tijd maken onze (vaste) klanten gebruik van een spaar- of (prepaid) waspas. Voorheen ook wel bekend als de bonuskaart of waspas. Door gebruik van dit nieuwe systeem kunnen wij deze dienst echter verder uitbreiden.

Onze (vaste) klanten hebben inmiddels een Tom’s Spaar– of Waspas ontvangen óf ontvangen deze binnenkort. Maar ook jij kunt deze pas geheel GRATIS van ons ontvangen. Je kiest zelf welke pas voor jou het meest geschikt is en wij zorgen voor de rest. Benieuwd wat Tom’s Spaarpas of Waspas precies is en wat de echte voordelen hiervan zijn? Dat leggen wij je hieronder graag uit!

Tom’s Waspas
Met de (prepaid) Tom’s Waspas betaal je gegarandeerd altijd het meest voordelige wastarief in onze carwash in Venlo. Als je kiest voor Tom’s Waspas, krijgt je altijd korting wanneer u de wasbehandelingen met de waspas betaalt. Bovendien krijgt je ook nog eens een bonus van 10% wanneer je €100,- of meer in één keer op uw waspas plaatst. Bij bedragen van €200,- en meer, die je in één keer op de waspas plaats, geven wij een bonus van maar liefst 15%!

Onze passen worden geregistreerd op naam. Er kunnen meerdere waspassen worden gekoppeld, zodat door meerdere personen gebruikt gemaakt kan worden van een gezamenlijk wastegoed (handig voor bedrijven). Het tegoed op Tom’s Waspas is niet inwisselbaar voor contant geld. Een paar keer per jaar houden wij jou op de hoogte van het actuele saldo. Deze informatie verzenden wij per e-mail. Van belang is dus dat je deze aan ons verstrekt. Indien je geen mails van ons wenst te ontvangen kunt je jezelf ten alle tijde eenvoudig afmelden.

Lees meer informatie over Tom’s Waspas.