Tom’s Adventskalender | Dag 18

Maak het interieur van je auto weer als nieuw: zo doe je het!

Het einde van het jaar nodigt altijd uit tot een grote schoonmaak en zeker nu is dat voor het auto-interieur geen slecht idee. Je verwijdert niet alleen vuil, maar werkt ook virussen en bacteriën de deur uit. Met een beetje moeite ziet je interieur er weer tiptop uit, wat ook gunstig is voor de waarde van je auto.

Je auto interieur door ons laten reinigen?
Geen zin om zelf te wassen? Geen probleem! Wij kunnen je auto volledig van binnen- en buiten reinigen. Zo behoren onder andere het wassen van de auto, stofzuigen, ramen reinigen (binnen en buiten), maar ook het reinigen van het dashboard, bekleding, kofferbak en automatten tot onze interieur reiniging. Daarnaast kunnen wij ook een geurbehandeling uitvoeren, waardoor muffe geuren uit uw auto verdwijnen en deze weer als nieuw ruikt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij hebben op deze pagina alle informatie over het reinigen van je interieur op een rijtje gezet. Liever persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ga je liever zelf aan de slag?
Geen probleem… In onze webshop vindt je veel producten die het reinigen van je interieur een stuk makkelijker maken. Wat heb je bijvoorbeeld nodig? Een stofzuiger, een emmer met lauw water, microvezel doek(en), een sponscockpitreinigerbekledingsreinigerruitenreiniger en een zeem.