Tom’s Adventskalender | Dag 20

Tom’s Tip: Hoe was je zelf je auto?

Ga jij liever niet door de wasstraat met je auto en wil je hem graag zelf wassen? Vandaag geeft Tom aan wat de fijnste producten zijn om je auto zelf mee te wassen. Na ruim 40 jaar hebben wij zelf ons fijnste pakket samengesteld.

Shampoo
De shampoo die wij adviseren voor het wassen van je auto is de Brilliant wash van Kenotek. Deze kwalitatieve diep-glans shampoo van de Kenotek Pro-line heeft een zelfdrogend effect en werkt dus tijdbesparend! Zeer zacht voor de handen, aangenaam parfum. Spoel de auto eerst af mat water voordat je start met insoppen. De washandschoen die we zelf gebruiken in onze wasstraten is de handschoen van Riwax.

Spraywax
Spray de lak na het wassen in met de Fast Glaze spraywax van Cartec. Het poetsmiddel voorziet de autolak van een snelle en egale glans laag. Naast dat het middel je auto doet verfraaien, heeft het tevens een beschermde werking. Het verzorgt namelijk de autolak tot in de puntjes.

Autoruiten
Alco Streeploos is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol welke zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken. Zelf gebruiken wij deze reiniger voor het schoonmaken van de autoruiten aan de binnen- en buitenzijde.