Tom’s Adventskalender | Dag 9

Ook last van een stinkende muffe auto? Of een lekker frisse geur voor na het reinigen van de auto nodig? Rooklucht, hondengeur, stinkende airco en muffe bekleding. Ga ze te lijf met onze autogeurtjes. In onze (web)shop hebben wij een ruim assortiment geurbomen van Arbre Magique en parfumkaarten van IMAO. Ruime keuze ventclips, geurpotjes,  geursprays en geurspuitbussen. Voor iedere nare geur is er een passend autogeurtje om deze aan te pakken.

Vandaag (woensdag 9 december 2020) ontvang je als wasklant bij aankoop van een wasprogramma een GRATIS autogeurtje. Naast dit lekkere autogeurtje ontvang je ook een flyer (kortingsbon) die bij een volgende wasbeurt kan worden gebruikt. Met deze flyer krijg je ons meest uitgebreide wasprogramma (Tom’s Special, normaal €12,80) van de kettingwasstraat voor een scherpe prijs van €9,00. Dit is nóg goedkoper dan ons meest eenvoudige programma (Basic, normaal €9,50).

Met Tom’s Special wordt je auto niet alleen weer goed gewassen, maar ook nog eens voorzien van een extra wax laag. Deze wax laag beschermd de lak van je auto extra goed en dat is in de wintermaanden wel zo fijn.

In Tom’s Webshop vindt je nog een aantal andere winter- (seizoens)producten die je auto beschermen. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje!