Tom’s Shop

In Tom’s Shop kunt u terecht voor al uw onderhouds-producten voor uw auto. En misschien het belangrijkste product is wel ons gratis advies van een geroutineerde professional.

Tom’s Shop

In Tom’s Shop kunt u terecht voor al uw onderhouds-producten voor uw auto. En misschien het belangrijkste product is wel ons gratis advies van een geroutineerde professional. Het complete assortiment kunt u ook bestellen en bekijken in onze webshop. Naast een ruim assortiment carwashproducten bevinden zich in onze shop ook een DHL XL Parcelshop en Homerr Servicepunt.

In de DHL Parcelshop Venlo bij Tom’s Carwash kun je ook terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten. Deze service bieden wij aan in samenwerking met DHL. Wij zijn een DHL XL pakketpunt. Dit betekend dat wij grote aantallen pakketten mogen verwerken. Bij een regulier DHL pakketpunt is het maximum aantal pakjes 25 per klant. Bij ons is geen limiet gesteld. De wachttijden zijn nu nog korter doordat wij sinds kort beschikken over een DHL Zelfscanzuil. Scan zelf je pakket in en leg het pakket op het rekje naast de scanzuil. Naast een DHL parcelshop hebben wij ons aanbod aan pakketdiensten nu ook uitgebreidt met Homerr. Het verschil met een Homerr BuurtPunt is dat wij vaste openingstijden en de langste openingstijden in de buurt hebben. ServicePunten geven de mogelijkheid aan klanten om het pakketje op te halen terwijl zij hun favoriete buurtwinkel/carwash bezoeken. Beide pakketpunten zijn 7 dagen per week geopend.

We staan voor u klaar!

In Tom’s Shop kunt u terecht voor al uw onderhouds-producten voor uw auto. En misschien het belangrijkste product is wel ons gratis advies van een geroutineerde professional. Tot snel!

Cadeautip: Tom’s Giftcard

Geef een schone auto cadeau! Kies voor Tom’s Giftcard! U kent het wellicht. Er staat weer een verjaardag/jubileum/vaderdag/moederdag voor de deur en u weet niet wat cadeau te doen. Kies dan voor Tom’s Giftcard! Op deze pas kunt u een tegoed naar keuze zetten. Met dit tegoed kan de ontvanger een programma in onze carwash in Venlo kiezen of producten uit onze shop kopen. Het is dus ook een uitermate geschikt cadeau voor de (thuis)wasser. De giftcard is verkrijgbaar in Tom’s Shop of online in onze webshop.

Wij verpakken Tom’s Giftcard in een leuk mapje en envelopje. Het cadeautje is dus meteen kant en klaar om gegeven te worden. Tijdens de feestdagen kunt u tevens kiezen voor een envelopje voor Sinterklaas of Kerstmis.

Liever meerdere wasbeurten cadeau doen? Kies dan voor Tom’s Waspas. Op deze pas kunt u een bedrag naar keuze zetten. De ontvanger van het cadeau kan vervolgens, bij ieder bezoek, zelf kiezen welk programma hij kiest.