Tom’s VIP Wash

Je auto van binnen- en buiten laten poetsen, maak dan een afspraak voor Tom’s V.I.P. Wash! Benieuwd? Lees dan snel verder…

Tom’s V.I.P. Wash is het meest uitgebreide wasprogramma dat wij onze klanten bieden in de automatische kettingwasstraat. Met dit speciale pakket wassen wij niet alleen de buitenkant van je auto…  Nee we behandelen jou en je auto als een echte VIP! Je auto gaat eerst door onze bediende wasstraat en wordt vervolgens verder behandeld op onze speciale autoreinigingslocatie verderop in de straat.

Welke auto wil nu geen VIP behandeling?

Je auto van binnen- en buiten laten poetsen, maak dan een afspraak voor Tom’s V.I.P. Wash! Benieuwd? Lees dan snel verder…

Afspraak maken

Terwijl jij van een lekker kopje koffie geniet, wassen wij niet alleen je auto, maar worden ook de instappen (deuropeningen) schoongemaakt, reinigen wij uw auto ramen (zowel de binnen als buitenkant), maken wij het dashboard schoon en wordt uw auto volledig gestofzuigd. Dit alles doen wij voor een scherpe prijs van €45,-. Tom’s VIP Wash gaat uitsluitend op afspraak (maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur). De behandeling duurt circa 45 minuten.

Meer informatie of direct een afspraak maken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op via: 077 – 352 82 15 of maak eenvoudig online een afspraak.

Extra Tip:

Kijk ook eens naar onze andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een volledige interieur reiniging!