Vrachtwagens

Vrachtwagencabine laten reinigen of de cabine laten polijsten? De vrachtwagen is vaak een tweede thuis voor de chauffeur. Niet gek dus dat deze regelmatig een goede schoonmaakbeurt verdient.

Vrachtwagen reinigen in Venlo

Door het hele land liggen truckwashes die ervoor zorgen dat het rijdende visitekaartje van een bedrijf er spik en span uitziet. De ene chauffeur poetst zich helemaal suf aan de binnenzijde terwijl de andere er niks om geeft. Wij kunnen het reinigen van het interieur van de vrachtwagen uit handen nemen. Is er een bestuurderswisseling of kiest u ervoor om het wagenpark op orde te houden dan kan onze afdeling autoreiniging in Venlo de cabine van de vrachtwagen reinigen. De reiniging is vergelijkbaar met de reiniging van een auto. Wat wij extra doen bij deze reiniging is het wassen van de gordijnen en bedhoezen.

Interieur reinigen vrachtwagen cabine (+ geurbehandeling)

Om de geur van rook uit de vrachtwagen te krijgen dient het interieur gereinigd te worden in combinatie met een geurbehandeling. De behandeling duurt ongeveer één werkdag en gebeurt op afspraak.

Mogen wij uw vrachtwagen reinigen?

Door het hele land liggen truckwashes die ervoor zorgen dat het rijdende visitekaartje van een bedrijf er spik en span uitziet. Tom’s Carwash is er in gespecialiseerd!

Lak vrachtwagen herstellen

Onze afdeling vrachtwagen reiniging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 16.30 uur. Is het voor u makkelijker om de vrachtwagen al in het weekend bij ons neer te zetten is dit mogelijk. We hebben een grote hal waarin we de vrachtwagen binnen kunnen zetten. 

Voor het reinigen van de vrachtwagencabine of een complete reiniging tellen wij meestal op 2-3 dagen. Is de vrachtwagen sneller klaar kunt u hem natuurlijk ook eerder ophalen. 

Voordat wij aan de slag gaan met het reinigen van de vrachtwagencabine halen we eerst alle gordijnen en hoezen uit de cabine. Na een flinke wasbeurt laten we ze drogen en plaatsen we ze terug zodra de cabine weer lekker schoon is.

Ja het is nodig om vooraf een afspraak te maken voor het reinigen. Dit kan telefonisch, whatsapp of per mail.