Webshop

Welkom in Tom’s online webwinkel. Naast Tom’s mooie winkel op van Coehoornstraat 1, helpen wij u ook graag bij u online zoektocht naar onder andere de fijnste was- en reinigingsproducten

Tom’s Carwash Webshop

Welkom in Tom’s online webwinkel. Naast Tom’s mooie winkel op van Coehoornstraat 1, helpen wij u ook graag bij u online zoektocht naar onder andere de fijnste was- en reinigingsproducten. Heeft een vraag over een specifiek product of wilt u advies over het best te gebruiken product, dan kunt u onze medewerkers eenvoudig raadplegen via de chat of stuurt u een mail naar onze klantenservice. Liever direct contact? Bel dan naar (077) 354 40 90.

In Toms Webshop vindt u honderden producten. Van reinigings- tot onderhoudsproducten en van accessoires tot luchtverfrissers. Onze webshop kent een aanbod van diverse merken die samen een breed productassortiment vormen. Zo zijn er merken die zich specialiseren in producten voor het interieur of exterieur van uw auto, maar ook zijn er merken die met hun productaanbod inspelen op bepaalde seizoenstijden.

Besteld u op werkdagen vóór 15:30 uur, dan gaat uw bestelling nog dezelfde dag met de koerier van DHL mee. Wij leveren (verzenden) onze producten in heel Europa én Zwitserland.