Bus wassen

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash dé plek in Venlo om uw bus (bestelwagen, werkbus of taxibus) eens goed te laten wassen. 

Kom uw bus wassen bij onze automatische roll-over wasstraat in Venlo

Wilt uw de bus wassen in Venlo? Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash dé plek in Venlo om uw bus (bestelwagen, werkbus of taxibus) eens goed te laten wassen. Onze nieuwe moderne roll-over wasstraat, is een geheel automatische wasstraat die uw auto in topconditie houdt. De wasstraat is gelegen achter Tref Center Venlo en Bauhaus Venlo. Hierdoor zijn wij makkelijk vanuit alle hoeken in Venlo te bereiken. Ook combineert u een bezoek aan het Tref Center of Bauhaus of andere winkel eenvoudig met een bezoek aan onze carwash in Venlo.

Mogelijkheden van de roll-over wasstraat
In de automatische roll-over wasstraat kunnen wij vrijwel alle soorten brandstof bussen (zowel geschakeld als automaat), elektrische bussen, SUV’s of bussen met reserveband aan achterzijde, een Dodge Ram Van en zelfs bussen met imperiaal of zwaailichten tot een maximale hoogte van 3,02 meter wassen. Daarnaast kunnen wij in deze wasstraat natuurlijk ook alle soorten brandstof- en elektrische (personen)auto’s wassen.

Met deze unieke roll-over wasstraat kunnen wij ons aanbod uitbreiden naar maar liefst vijf wasprogramma’s, namelijk de Tom’s PLATINUM, Tom’s DIAMOND, Tom’s GOLD, Tom’s SILVER en Tom’s BRONZE. Onder andere de hogedruk boog, schuimborstels, bodemreiniger en shower-jet zijn voorzien van de nieuwste techniek. Dit resulteert in nog betere wasprestaties, dan wij onze klanten voorheen konden bieden. Kom snel uw bus wassen in Venlo!

bus wassen bedrijfswagens roll over wasstraat tom's carwash venlo

Altijd uw bus wassen met korting in onze roll-over wasstraat in Venlo?

Met de (prepaid) Tom’s Waspas heeft u gegarandeerd altijd het meest voordelige wastarief in onze carwash in Venlo. Als u kiest voor Tom’s Waspas, krijgt u altijd korting wanneer u de wasbehandelingen met de waspas betaalt. Bovendien krijgt u een bonus van 10% wanneer u €100,- of meer in één keer op uw waspas plaatst. Bedragen van €200,- en meer die u in één keer op de waspas plaats, geven wij een bonus van maar liefst 15%! Onze passen worden geregistreerd op naam. Er kunnen meerdere waspassen worden gekoppeld, zodat door meerdere personen gebruikt gemaakt kan worden van een gezamenlijk wastegoed. Tegoed op Tom’s Waspas is niet inwisselbaar voor contant geld. Een paar keer per jaar houden wij u op de hoogte van het actuele saldo. Deze informatie verzenden wij per e-mail. Van belang is dus dat u deze aan ons verstrekt heeft. Indien u geen mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich hiervoor ten alle tijde eenvoudig afmelden.

 

Rekenvoorbeeld 1:

U plaatst in 1 keer 150 euro op uw waspas. Dank krijgt u
van ons 15 euro extra. Het tegoed op uw waspas wordt
dan dus verhoogd met 165 euro.

 

Rekenvoorbeeld 2:

U plaatst in 1 keer 300 euro op uw waspas. Dank krijgt u
van ons 45 euro extra. Het tegoed op uw waspas wordt
dan dus verhoogd met 345 euro.

Professionele autowas en detailleringsdiensten

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash dé plek in Venlo om uw bus (bestelwagen, werkbus of taxibus) eens goed te laten wassen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom gerust langs!

Kies één van de bus wasprogramma’s in onze geautomatiseerde roll-over in Venlo

Prijslijst roll-over wasstraat bussen toms carwash

Tom’s DIAMOND

€ 22,50

Tom’s PLATINUM

€ 20,20

Tom’s GOLD

€ 19,00

Tom’s SILVER

€ 17,20

Tom’s BRONZE

€ 16,50

Kies één van de special car wasprogramma’s in onze geautomatiseerde roll-over in Venlo

Prijslijst rollover wasstraat special cars toms carwash

Tom’s DIAMOND

€ 16,50

Tom’s PLATINUM

€ 15,20

Tom’s GOLD

€ 13,90

Tom’s SILVER

€ 13,20

Tom’s BRONZE

€ 12,20

Altijd schone velgen!

Herkent u dit? Uw (bestel)bus is zojuist in de wasstraat geweest en is globaal schoongemaakt, maar de velgen en andere moeilijke plekken zijn niet goed gereinigd. Om een optimaal resultaat te bereiken behandelen onze ervaren medewerkers de moeilijk te bereiken plekken handmatig! In beiden wasstraten (dus ook in de geautomatiseerde kettingwasstraat) worden alle personenauto’s, special cars en (bestel)bussen door een van onze collega’s handmatig voorgewassen.

Of u nu kiest uit de Tom’s PLATINUM, Tom’s DIAMOND, Tom’s GOLD, Tom’s SILVER en Tom’s BRONZE, wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en een optimaal resultaat. Nadat onze collega’s uw bus goed hebben voorgewassen, wordt het voertuig in circa 10 minuten middels een volledig geautomatiseerde roll-over wasinstallatie gewassen. In een aantal van de beschikbare wasprogramma’s wordt een speciaal velgen programma meegenomen. Hierbij worden de velgen van uw bus middels speciale borstels en hogedruk grondig gereinigd. Benieuwd naar de verschillen in onze wasprogramma’s? Hieronder leggen wij het u graag uit.

 

Het is niet mogelijk om met een paardentrailer of andere aanhangwagen door onze bediende wasstraat te gaan. Deze dienen altijd afgekoppeld te worden. Wel is het mogelijk om de paardentrailer te wassen in onze zelfwasboxen (maximale hoogte 3.25 meter).