Auto wassen

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto te wassen!

Kom uw auto wassen bij onze automatische kettingwasstraat in Venlo

Wilt uw de auto wassen in Venlo? Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto (personenwagen) eens goed door een professionele medewerker te laten wassen. Onze nieuwe moderne kettingwasstraat, is een geheel automatische wasstraat die uw auto in topconditie houdt. Onze wasstraat is gelegen naast het Tref Center Venlo en daardoor makkelijk vanuit iedere hoek te bereiken. In onze automatische kettingwasstraat kunnen wij vrijwel alle soorten brandstof auto’s (zowel geschakeld als automaat), elektrische auto’s, SUV’s met reserveband aan achterzijde, kleine bestelauto’s tot een maximale hoogte van 2,25 meter wassen.

Roll-over wasstraat

Is uw auto, bandbreedte of wielophanging niet geschikt voor onze kettingwasstraat? Niet getreurd… Onze roll-over wasstraat biedt in dat geval een prima oplossing. Naast onze geautomatiseerde kettingwasstraat staat namelijk een splinternieuwe (in 2020 geplaatst) roll-over wasinstallatie. In deze wasstraat kunnen wij bestelauto’s, bussen en andere special cars (denk aan pick-ups, SUV’s met reserveband aan achterzijde, auto met dak imperials of dakdrager en zwaailichten. Lees meer over onze roll-over wasstraat.

Voordelen en wasprogramma’s van onze geautomatiseerde wasstraat in Venlo

In onze geautomatiseerde kettingwasstraat kiest u uit maar liefst vier uiteenlopende wasprogramma’s, namelijk de Basic, Classic, Deluxe of de Tom’s Special. Nadat onze ervaren collega’s uw auto goed hebben voorgewassen, wordt uw auto in ongeveer 3 minuten middels een automatische transportband door de wasstraat getrokken. Kom snel uw auto wassen in Venlo!

Altijd uw auto wassen met korting in onze kettingwasstraat in Venlo?

Met de (prepaid) Tom’s Waspas heeft u gegarandeerd altijd het meest voordelige wastarief in onze carwash in Venlo. Als u kiest voor Tom’s Waspas, krijgt u altijd korting wanneer u de wasbehandelingen met de waspas betaalt. Bovendien krijgt u een bonus van 10% wanneer u €100,- of meer in één keer op uw waspas plaatst. Bedragen van €200,- en meer die u in één keer op de waspas plaats, geven wij een bonus van maar liefst 15%! Onze passen worden geregistreerd op naam. Er kunnen meerdere waspassen worden gekoppeld, zodat door meerdere personen gebruikt gemaakt kan worden van een gezamenlijk wastegoed. Tegoed op Tom’s Waspas is niet inwisselbaar voor contant geld. Een paar keer per jaar houden wij u op de hoogte van het actuele saldo. Deze informatie verzenden wij per e-mail. Van belang is dus dat u deze aan ons verstrekt heeft. Indien u geen mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich hiervoor ten alle tijde eenvoudig afmelden.

Rekenvoorbeeld 1:

U plaatst in 1 keer 150 euro op uw waspas. Dank krijgt u
van ons 15 euro extra. Het tegoed op uw waspas wordt
dan dus verhoogd met 165 euro.

Rekenvoorbeeld 2:

U plaatst in 1 keer 300 euro op uw waspas. Dank krijgt u
van ons 45 euro extra. Het tegoed op uw waspas wordt
dan dus verhoogd met 345 euro.

Professionele autowas en detailleringsdiensten

Met ruim 40 jaar ervaring is Tom’s Carwash de ideale plek in Venlo om uw auto te wassen!
Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom gerust langs!

Kies één van de wasprogramma’s in onze geautomatiseerde roll-over in Venlo?

Tom’s DIAMOND

€ 15,75

Tom’s PLATINUM

€ 14,95

Tom’s GOLD

€ 13,75

Tom’s SILVER

€ 12,90

Tom’s BRONZE

€ 11,90

Altijd schone velgen!

U kent het wellicht. De wasstraat heeft uw auto globaal schoongemaakt maar de velgen en andere moeilijke plekken zijn niet goed gereinigd. Om een optimaal resultaat te bereiken behandelt een professionele medewerker van Tom’s Carwash Venlo deze moeilijke plekken handmatig! In beiden wasstraten worden alle personenauto’s, special cars en bestelbussen door een van onze collega’s handmatig voorgewassen.

Of u nu kiest uit het Basic, Classic, Deluxe of de Tom’s Special wasprogramma, wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en een optimaal resultaat. Nadat onze collega’s uw auto goed hebben voorgewassen, wordt uw auto in ongeveer 3 minuten middels een automatische transportband door de wasstraat getrokken. Benieuwd naar de verschillen in onze wasprogramma’s? Hieronder leggen wij het u graag uit.

Geef een schone auto cadeau! Kies voor Tom’s Giftcard!

U kent het wellicht. Er staat weer een verjaardag/jubileum/vaderdag/moederdag voor de deur en u weet niet wat cadeau te doen. Kies dan voor Tom’s Giftcard! Op deze pas kunt u een tegoed naar keuze zetten. Met dit tegoed kan de ontvanger een programma in onze carwash in Venlo kiezen of producten uit onze shop kopen. Het is dus ook een uitermate geschikt cadeau voor de (thuis)wasser.

Wij verpakken Tom’s Giftcard in een leuk mapje en envelopje. Het cadeautje is dus meteen kant en klaar om gegeven te worden. Tijdens de feestdagen kunt u tevens kiezen voor een envelopje voor Sinterklaas of Kerstmis.

Liever meerdere wasbeurten cadeau doen? Kies dan voor Tom’s Waspas. Op deze pas kunt u een bedrag naar keuze zetten. De ontvanger van het cadeau kan vervolgens, bij ieder bezoek, zelf kiezen welk programma hij kiest.